Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya...

Mit csináljak, hogy anya hamarabb engedje meg, hogy okos telefonom legyen? 13L

Figyelt kérdés
Beszéltem vele először azt mondta,hogy ő karácsonyra szánta.(Magamtól mintha nem esett volna le)Aztán sikerült valamelyst megyözni,hogy talán(!)májusba megengedi,ha jól tanulok.Mit tegyek,hogy hamarabb engedje?Játszak rá arra,hogy sokat tanulok,vagy elég ha csak jó jegyeket kapok?13L
2016. febr. 28. 14:39
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Menj ki az udvarra és lógj a havejaiddal, ne az okostelefonod előtt ülj majd egésznap, ha megkapod.
2016. febr. 29. 22:54
 22/27 anonim válasza:

Az egy jó ötlet, hogy olyan érveket hozol fel, hogy van rajta sok aplikáció ami segíthet a tanulásban. De ezeket használni is jó lenne, ha már ezzel érvelsz. Szerintem ne csak azért segíts a szüleidnek, hogy megkapd a telefont. Én úgy gondolom, hogy ez egy alap dolog a lány részéről, hogy segít az anyukájának néhány feladatban. Függ attól is, hogy milyen okostelefont szeretnél, biztos vagy benne hogy akár holnap vagy a jövőhéten is meg lenne a telefon összege és nem csak májusba?

18

2016. febr. 29. 23:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen telefonod van?
2016. márc. 1. 13:25
 24/27 anonim válasza:
65%

Figyelj, tényleg igaza van az első pár kommentelőnek. DE, ők nagy valószínűséggel felnőttek.

Sajnálattal közlöm velük, hogy a mai világban borzasztó nehéz kapcsolatokat tartani egy ilyen készülék nélkül. Erre mindenki azt szokta válaszolni: "Beszélgessek az iskolában és találkozzatok személyesen. Csak így lehet emberi kapcsolatokat fenntartani. Stb., stb.

Mivel én is ugyanebben a helyzetben vagyok átérzem. Nem olyan szörnyű dolog ez, de tudván, hogy az osztálytársak itt beszélik meg a dolgokat, találkozókat, rengeteg közös képük van elég rossz afféle "kimaradok mindenből" érzés.

Csak azt tudom tanácsolni, hogy mondd el ezt anyukádnak, ha meg nem engedi ne erőltesd csak a tudata alatt csempéssz be morzsákat. Pl.: Xy-nék megint ottalvós bulit szerveztek, de mivel nem tudtak írni kimaradtam.

13/L

2016. márc. 1. 16:13
 25/27 anonim válasza:

Érezzék már magukat egyesek a kérdező helyébe, hogy milyen az, ha egy társaságból csak neked nincs telefonod/okos telefonod. Mégis mihez kezdjen 13 évesen? Hogy keressen pénzt? Azt megjegyezném, hogy két hónap tényleg nem sok, igazán kibírod, és mondanám, hogy magadért tanulj, de ezt én sem teljesen így látom, mivel az iskolában a legtöbb dolog, amit oktatnak, az baromság (persze ettől függetlenül még meg kell tanulni).

A rájátszásra inkább nem térek ki, gondold át ezt még egyszer alaposan. NAGYON alaposan.

2016. márc. 1. 18:11
 26/27 anonim ***** válasza:

Én 36 vagyok(tehát még azért nem veterán), de már szülő is( 5-, és 8- évesek).

Miért "kell" az okostelefon? Netezni, chetelni az asztali(vagy laptop) is tudsz. Az okostelefon csak arr alenne jó, hogy még az ágyban is azt nyomkodnád, iskolában is, stb. Egész nap nézhetnéd a fb szennyét.

Nem "kell" az Neked, hidd el! Élvezd a fiatalságot, hogy még nem kell dolgoznod, nem vagy felelős másokért! Találkozz a barátaiddal minél többet, beszélgessetek élő szóban. Olvass könyveket, nézz filmeket.

A lányom (8 éves!) osztályában 3 gyereknek van mobilja(persze okos), fb profillal, stb. Mind a 3 viselkedészavaros, agresszív.

2016. márc. 2. 14:57
 27/27 anonim ***** válasza:

26. Csak eléggé nehéz pont akkor fent lenne 'geprol' Facebookon, amikor a baratnod is, hogy megbeszéljetek, hogy találkoztok. Mert normal esetben nincs egész nap bekapcsolva a gépi hátha ír XY

Kérdező: milyen telefonról van szo?

Nem lehet, hogy majd csak májusra gyűlik össze a pénz?

2016. márc. 2. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!