Meg akarok halni! Mit tegyek?
A szüleim elváltak.Apukám külföldön,én anyukámmal és a nevelőapámmal élek.Utálom őket,mert semmit nem engedek meg,emiatt sokat veszekszünk.Apukámmal szeretnék élni apa haza is jöne végleg hogy velem lehessen de anyámék ezt sem engedik meg.Elegem van az életemből,mert mindíg mindent rámfognak,ugráltatank hogy:Menj ide,menj oda,csináld ezt,csináld azt!A hobbim a lovaglás és azt sem engedik csinálni.Emellett videózom és ebben sem támogatnak.
Anyám és a nevelőapám iszank,alkoholisták,egyedül nagymamámhoz tudnék menni de őhozzá nem akarok,mert más gondja is van
Meg akarok halni utálom az egész életemet próbáltam már elvágni az ereimet de sose sikerült,a nyoma még mindíg ott van
Mit tegyek?
Az első lépés, hogy nem halsz meg, mert arra még ráérsz.
Édesapád meg akkor jöjjön haza, és intézkedjen, mert ha tényleg alkoholisták, akkor intézkedhet. Nem neked kell ezt megoldani.
Ha olyan anyukád, meg nevelőapád ahogy írod, apukád elérheti hogy hozzá kerülj. [link]
Nagyon keveset éltél még, ne akard eldobni az életed olyasmi miatt amin lehet változtatni.
Köszönöm szépe a kedves válaszokat!
A 2-es válaszolónak pedig azt szeretném mondani,hogy apa csak március végén tud hazajönni leghamarabb :(
engem kiskoromban megerőszakoltak, édesapám meghalt, sőt az összes olyan személy, akit szerettem. anyámat nem tekintettem anyámnak, mert félrenevelt és borzasztóan bánt velem, kiállhatatlan volt, ennek ellenére még mindig szeretem.
most 19 éves vagyok, mindjárt érettségi és megyek külföldre.
ha én kibírtam, te is kibírod.
"apa csak március végén tud hazajönni leghamarabb :("
- Úr Isten, egy egész hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!