Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérjem meg, hogy segitsen...

Kérjem meg, hogy segitsen vagy szakitsak vele?

Figyelt kérdés

34 éves férfi vagyok és van egy kapcsolatom ami eddig 8 fél éve) remekül müködött. Gondoltam lassan összeköltözhetnénk, bár már így sokat van itt...

Édesanyám, akivel amúgy nemtúl jó a kapcsolatom, mert a nagymamám nevelt, (aki sajnos már halott) szóval édesanyám agyvérzést kapott és a fél oldalára lebénult. Hamarosan kiengedik a kórházból és más hozzátartozó nem lévén, nálam lenne és nekem kellene ápolni.

A lakás nem túl nagy amerikai konyhás nappali és egy kis hálószoba.

Nem tudom mit tegyek, nem szeretném elvesziteni a lányt, rendes és nagyon megszerettem. Viszont az anyámnak nincs senkije.

Sokat gondolkoztam mi lenne a helyes, ha megkérdezném tőle biztos azt mondaná az édesnyámat ápoljam, de nem tudja senki hogy ha nincs a mamám én valószínűleg államigondozásba kerültem volna.

2016. febr. 23. 19:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Saját ház vidéken, nagyon messze. Nyugdija nincs, mert még csak 52 éves. Pénze biztos van, mert mióta itthon van nem dolgozik, de nem is ugy tünik mint aki rászorulna. A kórházba azt mondtak 24 órás felületett igényel majd, és felépülhet ha ápoljuk, persze nem lesz már soha olyan mint régen, de képes lehet önnálló életre.

Szerintem ezt nem kérhetem senkitől, hogy ilyet válaljon, hosz nekem sem kellene.

Ápolonőre én is gondoltam de olyan messze lenne nem tudnám figyelemmel kisérni.

2016. febr. 23. 21:14
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

már az bőven korrekt lenne ha keresel neki otthont ahol ápolják és néha meglátogatod! :)

nem hiszem, hogy azért dobnod kéne egy jól nem látott anyád felbukkant. és persze mikor, hát mikor pelenkázhatod. na ne, nem kell mártírkodnod, semmivel nem tartozol neki!

2016. febr. 23. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

Én biztosan keresnék neki egy megfelelő otthont.

Nálunk a nagyszüleim is ott vannak, mert egy felnőtt ember nem tud kettőt ápolni akiket már pelenkázni, fürdetni kell.

Nálunk mindenki jóban van egymással és épkézláb meg tudtuk beszélni, hogy senki nem várja el a 24 órás felügyeletet; ha úgy alakul, akkor igenis be lehet adni. Ráadásul ahol még kisgyerek is lesz/van, ott még egy öreg 24 órában már tönkrevágja a családot.

2016. febr. 23. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy kozeli otthon lenne a legjobb megoldas, ha van penze akkor siman talalsz jot, ahol allando, ugy orvosi mint masfele felugyelet is van. Ha odakoltozteted magadhoz, s megsem lesz egy ido utan onellato anyukad, az eletben nem lesz normalis kapcsolatod.
2016. febr. 23. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ott hagyott a kórházban és nem is ő nevelt? Én is ott hagynám. Nem vicc. Nyilván van arra protokol, hogy mit kezdenek az olyan emberrel, akit nem tudnak hova hazavinni, azt se a híd alatt teszi le a betegszállító, majd gondoskodnak ők arról hogy hova legyen a pénzéért cserébe bepaterolva. Tudod, mikor enném én azon magam, hogy neki semmit nem jelentettem, akkor én meg áldozzam fel érte az életemet...
2016. febr. 24. 06:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő is otthagyott tèged a kórházba amikor a legnagyobb szukseged lett volna rá, szerintem o se erdemel mast.
2016. febr. 24. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Te ugyanolyan magatehetetlen voltál újszülöttként, mint ő, agyvérzés után. Ő akkor otthagyott a kórházban. Szerintem logikus, hogy ugyanezt tedd te is.
2016. febr. 24. 09:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Biztosan én vagyok a görény, de én biztosan nem ápolnám.

Mindenkinek azt, ami jár...

2016. febr. 25. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Azonkívül,ha nem hoz ki a kórházból a nagymamád,ez a nő azt se tudná,hol élsz és mi van veled.

Nehogy tönkretedd pár évedet se vele,ki tudja meddig vegetál még fizikailag az ilyen.

2016. febr. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!