Kérjem meg, hogy segitsen vagy szakitsak vele?
34 éves férfi vagyok és van egy kapcsolatom ami eddig 8 fél éve) remekül müködött. Gondoltam lassan összeköltözhetnénk, bár már így sokat van itt...
Édesanyám, akivel amúgy nemtúl jó a kapcsolatom, mert a nagymamám nevelt, (aki sajnos már halott) szóval édesanyám agyvérzést kapott és a fél oldalára lebénult. Hamarosan kiengedik a kórházból és más hozzátartozó nem lévén, nálam lenne és nekem kellene ápolni.
A lakás nem túl nagy amerikai konyhás nappali és egy kis hálószoba.
Nem tudom mit tegyek, nem szeretném elvesziteni a lányt, rendes és nagyon megszerettem. Viszont az anyámnak nincs senkije.
Sokat gondolkoztam mi lenne a helyes, ha megkérdezném tőle biztos azt mondaná az édesnyámat ápoljam, de nem tudja senki hogy ha nincs a mamám én valószínűleg államigondozásba kerültem volna.
Nincs olyan intézmény, ahol ápolnák?
Nem csak a lány meg a kis lakás miatt. De hogyan dolgoznál, ha őt ápolod?
hát ne haragudj, de ha 34 éves pasim lenne és 8,5 év után még most gondolkozna összeköltözésen.. már rég nem lennénk együtt..
a barátnődnek nyílván ok így is.
vagy kérd meg,hogy költözzön be hozzátok és ápoljátok közösen édesanyádat, vagy fogadsz egy ápolót anyukád mellé, ti ketten meg élitek a saját ki életeket (végre!!)
Hát ez kb. olyan, mintha egy idegent ápolnál. Kb. annyi közötök van egymáshoz.
Én nem vállalnám be. Ha jó a kapcsolat, akkor is nagyon megterhelő lehet.
Azt én sem értem, hogy 8,5 év alatt, hogy hogy nem költöztetek még össze :)
6 hónapja tart a kapcsolatom
a 8 csak a zárojel akart lenni (
7: Jaaaa :DD
Így már érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!