Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám úgy kezel engem mint...

Anyám úgy kezel engem mint egy 10 éves gyereket, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

beleköt abba, hogy mit keres az aprópénz szétszórva az asztalomon.

Nekiáll törölgetni a szobámban, úgy kell kikapnom a kezéből hogy majd én megcsinálom, amúgy rohadtul nem koszos semmi, inkább tipikus pasi szoba.

Folyamatosan beágyaz nekem, bepakolja a ruháimat a szekrénybe.

Mindig felajánlja nekem, hogy készít szendvicset, kaját persze ezt mostanában mindig elutasítom.

Gyakran csak úgy besétál a szobámban és rakosgatja a cuccaimat, ilyenkor fel kell mennem és leállítani.

Mindenért aggódik, jajj felborult a kólásüveg nehogy kiboruljon, rajta van a kupak?

múltkor pakoltam az ágyat és belekötött hogy miért nem egyenes a lepedő és megigazította, gyakran csinál ehhez hasonló dolgokat.

Vágom a tortát és már nyújtja a kezét, hogy segítsen, felvágja helyettem stb.

Gyakran gügyög velem.

Tudom, hogy nem akar rosszat, nem akarok kiabálni vele de néha már idegesítőek ezek a dolgai.

Elszoktam mondani neki, de később újra azt csinálja.

Másnál is így megy ez?

2016. febr. 21. 01:38
 1/7 A kérdező kommentje:
20/F
2016. febr. 21. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Szép lassan azért el kellene jönnie a különköltözésnek 20 évesen.
2016. febr. 21. 01:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Ilyenek az anyukák egy része. Túlgondoskodnak.

Nem sok mindent tehetsz, ha már próbáltál vele beszélni,

Ha majd önálló életed lesz, akkor megoldódik a dolog.

Tudom, nem vigasztal, 69 éves Anyum 250 km-re él, de amikor jön, vagy én megyek, 45 évesen is rám szól, h vegyek sapkát és húzzam fel a kabáton a cipzárt :)

Ez már csak ilyen :)

2016. febr. 21. 01:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
48 vagyok, de körülöttem is sürög-forog, ha hazalátogatok, hiába szólok. Csomagol kaját, gyümölcsöt, ezt-azt, és a kapuban állva integet, amíg lát. Egy városban élünk, hetente-kéthetente megyek hozzájuk. Idegesítő és egyben imádnivaló, egyre jobban félek attól, amikor majd nem lesz már, hiába van saját szuper családom...:-(
2016. febr. 21. 01:53
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Áwwwhh, de jó neked :)))

Nagyon sokan vannak, akik a világ legboldogabb emberei lennének, ha még élne az anyjuk vagy ha a meglevő ennyire szeretné!

Hagy rá, változni nem fog ennyi idősen, ellenben becsüld meg, tudom idegesítő, de a nézd a jó oldalát nincs otthon nagyobb gond.

2016. febr. 21. 05:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia én is anyuka vagyok és magamból ki indulva , én a multba mikor fiatalon szültem sokszor követtem el olyan hibát hogy az apjukkal voltam elfoglalva a veszekedésekkel a kiabalásokkal ,és sirva elküldtem hogy most menj innen ,és már ennek sok sok éve ,és mikor külön kerültem az apjával akkor jöttem rá milyen rossz anyuka voltam ,és énis ugyanezeket csinálom ,most akarom bepótolni a régi dolgokat ,mikor nem hallgattam végig elküldtem stb stb...de ha a múltba minden oké volt akkor a túl gondoskodás nagyon szeret téged nem vette észre hogy felnőttél :) még mindig az ő kis babája vagy és akkor nyugszik meg a lelke ha körülötted minden oké ,,,

multkor a lányom azt mondta anya nyugi megcsinálom ha haza jövők a suliból és hittem neki 2 hete csak a nagyát takarítom ki :) mi már fejlődünk :D

Ezzel le kell vele üllni megbeszélni ,mondjuk 1 olyan pillanatát elkapni mikor nyugi van nem pörög ,szóval mikor ő is nyugodt oda üllsz mellé és mondod neki hogy szeretnél vele beszélni ,és hogy kellemetlen a barátaid ellőtt és bízon meg benned jobban .....megcsinálod a szobádat stb stb és már felnőttél de ami nagyon fontos hogy mond neki hogy attól szükséged van rá és szereted csak 1 kicsit hagyjon téged magad boldogulni

2016. febr. 21. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Költözz el. Ha fontos neked a változás, akkor meg tudod oldani. Menj koleszba, vagy bérelj szobát.
2016. febr. 21. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!