Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap találkozom újra először...

Holnap találkozom újra először a szüleimmel. Hogy viselkedjek, mit mondjak nekik?

Figyelt kérdés

Még ősszel megtudták, hogy elég sokáig szeretői státuszom volt, természetesen balhé lett ebből. Aztán a telet máshol töltöttem és nem igazán kommunikáltunk.

Most hazajöttem a nagymamám születésnapjára és ezért holnap elkerülhetetlen, hogy találkozzunk.

De fogalmam sincs, hogy viselkedjek, vagy mit mondjak...

2016. febr. 20. 13:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
95%

Hűha, mennyi tökéletes álszent 10/10-es feleség mondja itt a magáét!

A nagyit bírálni meg végképp pofátlanság! A nagyi gondolom nagyon jól tudja, hogy az élet nem csak fehér vagy fekete. És ha ő úgy gondolja, hogy a születésnapjára meghívja az unokáját, akkor a kérdező miért ne menne el? Nem gondolom, hogy a kérdező akkora nagy bűnt követett volna el, hogy emiatt mindig bűnhödnie kellene és emiatt kitagadják a családból.

És miből gondoljátok, hogy a szeretőtöl pénzt kapott. Sok minden mást is lehet köszönni egy másik embernek.

Én 43 vagyok, két éve együtt vagyok egy közel 50 éves pasival, neki sajnos felesége van. De imádjuk egymást, sokat köszönhetünk egymásnak, és ebből egyik sem anyagi!!! És hogy miért alakult így, ahhoz senkinek semmi köze, senki nem lát bele más életébe és senkinek nincs joga ítéletet mondani a másik felett!

Kérdező, menj el a szülinapra, próbálj természetesen viselkedni. Ha vitát próbálnak szítani, ne vedd a lapot, ez a nap a nagyidról szóljon. Még annyit..nemtudom milyen szülő az, aki emiatt nem beszél a saját gyerekével! Nekem a lányomnem tudna olyat tenni, hogy amiatt megszüntessek vele minden kapcsolatot!

2016. febr. 21. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!