Holnap találkozom újra először a szüleimmel. Hogy viselkedjek, mit mondjak nekik?
Még ősszel megtudták, hogy elég sokáig szeretői státuszom volt, természetesen balhé lett ebből. Aztán a telet máshol töltöttem és nem igazán kommunikáltunk.
Most hazajöttem a nagymamám születésnapjára és ezért holnap elkerülhetetlen, hogy találkozzunk.
De fogalmam sincs, hogy viselkedjek, vagy mit mondjak...
A barátom már csak tényleg barát, szerencsére nem csak a szex volt jó vele, hanem miután vége lett, megmaradt a jó kapcsolatunk. Én már mással vagyok együtt, ő pedig éli az életét a felesége mellett.
"Tulajdonképpen miért is tartod sértőnek, ha leqrváznak? Mármint a szüleid, meg akikbe még szorult némi erkölcsi érzék, a nagyikád, tudom, helyesli és támogatja ezt. :D"
Ennyi erővel az anyámat is nevezhetném simán k.-nak. :)
A szülők leparasztozása nem az? És ahogy a saját anyját próbálja a maga szintjére süllyeszteni, nyilván a nagyika elbeszélései alapján, amik persze mind teljesen valósághűek? :D
Ha ennyire biztos az igazában a kedves kérdező, ugyan mi értelme volt kiírni ide ezt a kérdést? És nagyikától is megerősítést kérni, hogy valóban elmehet a szülinapjára? Szánalmas az egész úgy, ahogy van, de nyugodtan lehet tovább simogatni a buksiját...már aki némi felmentést talál saját magának a sztoriban.:D
"csak kisebb újságok modellrovatában"
XD
#17, bocsi, de nem mindenki vevő az ilyen "rendpárti, értékelvű"-nek mondott agresszív pszichopatákra, mint a kérdező szülei... Most komolyan, honnan veszi a bátorságot egyetlen szülő is, hogy a saját értékrendjét akarja rákényszeríteni a (pláne nagykorú) gyerekére??? Most őszintén, kinek képzeli magát, mit képzel magáról az ilyen szülő?
Egy normális, nem ősbunkó szülő ilyenkor elmondja a véleményét egyszer - ahhoz joga van - de tudomásul veszi, hogy a gyereke az egy másik ember, saját gondolkodással és saját értékrenddel, tehát nem balhézik és nem ítélkezik.
Kérdező, szerintem semmit, a köszönésen túl nézd levegőnek őket, ha elkezdenék mondani a magukét menj odébb, és kész, nem cél, hogy a nagymamád születésnapján ők lehessenek a főszereplők... (ha nem tudsz kitérni, akkor meg kérdezd meg jó hangosan, hogy "csak nem bocsánatot szeretnétek kérni tőlem az elmúlt fél évi botrányos viselkedésetekért???" - és onnantól majd ők fognak kerülni téged:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!