Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap találkozom újra először...

Holnap találkozom újra először a szüleimmel. Hogy viselkedjek, mit mondjak nekik?

Figyelt kérdés

Még ősszel megtudták, hogy elég sokáig szeretői státuszom volt, természetesen balhé lett ebből. Aztán a telet máshol töltöttem és nem igazán kommunikáltunk.

Most hazajöttem a nagymamám születésnapjára és ezért holnap elkerülhetetlen, hogy találkozzunk.

De fogalmam sincs, hogy viselkedjek, vagy mit mondjak...

2016. febr. 20. 13:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A barátom már csak tényleg barát, szerencsére nem csak a szex volt jó vele, hanem miután vége lett, megmaradt a jó kapcsolatunk. Én már mással vagyok együtt, ő pedig éli az életét a felesége mellett.

"Tulajdonképpen miért is tartod sértőnek, ha leqrváznak? Mármint a szüleid, meg akikbe még szorult némi erkölcsi érzék, a nagyikád, tudom, helyesli és támogatja ezt. :D"

Ennyi erővel az anyámat is nevezhetném simán k.-nak. :)

2016. febr. 20. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
na megszólalt a másik szerető:-D :-D
2016. febr. 20. 14:17
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Ezt a kérdést kár volt ide kiírni, borítékolható, hogy szétszednek a kommentelők. Senkinek sincs joga pálcát törni feletted, az emberek követnek el dolgokat, de ezt ide netre kár volt kitenni. Érdemi választ nem fogsz kapni, csak unatkozó emberek mocskolódását, ennyi eszed lehetne.
2016. febr. 20. 14:20
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom akik fröcsögnek a kérdezőre, mind egytől-egyig 10/10-es Cosmopolitanből kilépett feleségek, akik mindig mindent megadnak a férjüknek...
2016. febr. 20. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy leírja a "nagyikát" a válaszoló, olyan lenéző.
2016. febr. 20. 14:28
 16/21 anonim ***** válasza:
3%
78%-os. nem. Még nem vagyok feleség, és a cosmopolitanban sem szerepeltem, csak kisebb újságok modellrovatában, de a páromnak igen is mindent megadok. Egy szeretőnek meg ne legyen ilyen nagy egója, majd kiderül akkor mit fog érezni, ha őt csalja meg az álompasi, egy fiatalabb és szebb lánykával.
2016. febr. 20. 14:31
 17/21 anonim ***** válasza:
35%

A szülők leparasztozása nem az? És ahogy a saját anyját próbálja a maga szintjére süllyeszteni, nyilván a nagyika elbeszélései alapján, amik persze mind teljesen valósághűek? :D

Ha ennyire biztos az igazában a kedves kérdező, ugyan mi értelme volt kiírni ide ezt a kérdést? És nagyikától is megerősítést kérni, hogy valóban elmehet a szülinapjára? Szánalmas az egész úgy, ahogy van, de nyugodtan lehet tovább simogatni a buksiját...már aki némi felmentést talál saját magának a sztoriban.:D

2016. febr. 20. 14:37
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

"csak kisebb újságok modellrovatában"

XD

2016. febr. 20. 14:41
 19/21 anonim ***** válasza:
15%
utolsó, mi is a bajod ezzel? hm?
2016. febr. 20. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#17, bocsi, de nem mindenki vevő az ilyen "rendpárti, értékelvű"-nek mondott agresszív pszichopatákra, mint a kérdező szülei... Most komolyan, honnan veszi a bátorságot egyetlen szülő is, hogy a saját értékrendjét akarja rákényszeríteni a (pláne nagykorú) gyerekére??? Most őszintén, kinek képzeli magát, mit képzel magáról az ilyen szülő?

Egy normális, nem ősbunkó szülő ilyenkor elmondja a véleményét egyszer - ahhoz joga van - de tudomásul veszi, hogy a gyereke az egy másik ember, saját gondolkodással és saját értékrenddel, tehát nem balhézik és nem ítélkezik.

Kérdező, szerintem semmit, a köszönésen túl nézd levegőnek őket, ha elkezdenék mondani a magukét menj odébb, és kész, nem cél, hogy a nagymamád születésnapján ők lehessenek a főszereplők... (ha nem tudsz kitérni, akkor meg kérdezd meg jó hangosan, hogy "csak nem bocsánatot szeretnétek kérni tőlem az elmúlt fél évi botrányos viselkedésetekért???" - és onnantól majd ők fognak kerülni téged:)

2016. febr. 20. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!