Titeket is zavar, ha a szüleitek csak úgy bemennek a szobátokba?
Figyelt kérdés
Csak az én szobámban van egész alakos tükör és mindig ott készülődnek, de ez engem nagyon zavar, mert így jóformán nincs magánéletem, mert ahányszor bejönnek, mindig végigpásztázzák a szobámat, az sem zavarja őket, ha éppen tanulok stb. Ha meg kiküldöm őket, akkor én vagyok a bunkó.2016. febr. 20. 10:59
11/14 anonim válasza:
# 10
És mi volt a válaszuk a kérésedre?
13/14 anonim válasza:
Engem nem zavar, nyitva van az ajtóm folyton, felőlem bejöhetnek. Ritkán szokott zavarni ha olyat csinálok (komoly tanulás, stb), akkor szólok nekik hogy mi van, behajtom az ajtóm és nem zargatnak.
Mit válaszoltak neked?
14/14 anonim válasza:
Valamelyikük születésnapjára, vagy a házassági évfordulójukra lepd meg őket egy egész alakos tükörrel. Használt bútorosnál és a Vaterán is vannak jók. Van, amit csak át kell egy kicsit lakkozni vagy festeni, de ha pl. anyukád szereti az ilyen kopottas, vintage darabokat, akkor még azt se kell, csak egy szép, faragott, régies darabot kell keresni. A szállítás is sok helyen megoldható. Egy szép állótükör a szoba dísze lesz, és a problémád is megoldódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!