Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek annak, ha a kapcsolattartásra jogosult szülőről kiderül, hogy drogot fogyaszt vagy esetleg terjeszti is?

Figyelt kérdés
A szomszédom elvált, a volt párja kéthetente viheti el láthatásra a közös gyereküket. A szomszédomnak ma mondta egy ismerőse, hogy a volt párja a tudomása szerint drogozik. Ha ez bebizonyosodik, megvonhatják-e tőle a kapcsolattartást? Milyen következményei lehetnek a dolognak? A szomszédom fél, hogy a gyerekkel történhet valami baj, ha a kapcsolattartás alatt is fogyaszt a volt párja drogot vagy esetleg a beszerzője/vevői csinálhatnak valamit a gyerekkel!

2016. febr. 19. 18:30
1 2
 11/18 Csurmi ***** válasza:
28%

5-ös:

Ez igaz is lenne, ha ugyanazt mutatta volna akkor is amikor gyereket vállalt valakivel közösen. Vannak emberek, akik azért ügyesen titkolnak dolgokat, és akik nagyon ügyesen vezetnek meg másokat.

Nem biztos, hogy nekem kellett volna egy kapcsolat elején magánnyomozót fogadni és minden állítást ellenőrizni - és minden barátot ellenőrizni, minden sztorit és tényt megvizsgálni.

Ha már akkor is drogozott, amikor gyereket vállalt, akkor még jogos is lenne a kérdésed, hogyha akkor jó volt most miért nem?

De bocs, azért drogozásról van szó! Mégha akkor jó is volt, így is az anyukának van igaza, hogy észhez tért, és rájön arra hogy egy gyereket egy drogosra bízni a gyerek alapvető biztonságát veszélyezteti, és nem engedi.

Mindegy, hogy mi volt előtte. Most gyerek van, akinek a biztonsága felülír mindent.

2016. márc. 14. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
#11, na látod, férfiként ilyen gondolkodású nőt nem szeretnék a hátam közepére se...
2016. márc. 14. 16:05
 13/18 Csurmi ***** válasza:
28%

#12 Köszönöm ezt bóknak veszem. Szeretem ha az értékrendem világos. És lehet nem szeretni. Én soha nem drogoztam, nem is fogok. A gyerekem sem fog. Nem tiltás miatt hanem felvilágosítás miatt.

Az aki nem tud a gyerekére vigyázni, és az részeg és drogozik az egy csapnivaló, felelőtlen szülő. Gondolom pont olyan amilyet Te a hátad közepére kívánsz.

2016. márc. 15. 07:11
 14/18 anonim ***** válasza:
#13, én kérlek az emberszabású emberekben, és az "élni és élni hagyni"-ban hiszek.
2016. márc. 15. 09:56
 15/18 Csurmi ***** válasza:
0%
Zülleni és Zülleni hagyni? :-)
2016. márc. 15. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
#15, az is az élet része:)
2016. márc. 15. 18:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves Hozzászólók! Az ismerősnek igaza volt, apukát azóta le is csukták fogyasztásért és árusításért, nem volt "hamis vád"! A szülői felügyelet megvonása pedig folyamatban van a bíróságon!
2016. okt. 12. 22:14
 18/18 anonim válasza:
Szerintem ezzel elég, ha a szomszédod foglalkozik;)
2018. júl. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!