Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítenéd a fiadat (16-25 év)...

Segítenéd a fiadat (16-25 év) abban, hogy elcsábíthasson egy férjes asszonyt?

Figyelt kérdés
Ha nem,akkor miért nem? Jobb lenne,ha meleg lenne vagy "Vak vezet világtalant." alapon egy gyereklánnyal kavarjon inkább?

2016. febr. 19. 16:08
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk a válaszokból egyértelmű lesz,de kíváncsi vagyok a válaszolók ivararányára.
2016. febr. 19. 16:11
 2/13 anonim válasza:
86%
Mit kell ebben segíteni?xd
2016. febr. 19. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Olyan kis szerencsétlen, hogy nem tudja megtenni magától. Amúgy meg miért nem keres egy normálisat? Akit el lehet csábítani, attól ő maga se várjon stabill kapcsolatot.
2016. febr. 19. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem.

Egyrészt soha semmilyen körülmények között nem a szülő dolga, hogy a fiának/lányának szexuális partnert keressen.

Másrészt nem arra nevelem, hogy erkölcsileg nulla módon szeretői státuszba kerüljön.

Pontozz le nyugodtan a rákba!

2016. febr. 19. 16:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Segítség alatt azt értem,hogy: pénz,kölcsön adni a kocsit,átengedni a nyaralót/lakást,...
2016. febr. 19. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Nem tartom etikusnak a csalósdit. Akkor sem, ha a kiszemelt lány nem házas "csak" párkapcsolatban él.
2016. febr. 19. 16:27
 7/13 anonim válasza:
5%

aztán majd csodálkozol, ha a férj péppé ver...

találj magadhoz valót

2016. febr. 19. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Igazából én minidig úgy gondoltam, ha egyszer lesz fiam, akkor olyan király lesz, hogy döglenek utána a csitrik, és éli Kasszanova életét. Tök büszke lennék rá. Sőt még az sem zavarna, ha idősebb nő lenne, de legyen független.

Viszont egy házas asszonyt bántani :(

Ez olyan szomorú! Tök olyan, mintha egy csődtömeg lenne, akinek csak ez jutott, hogy más málnásába legelésszen, mert a házas nő már ráunt az urára, a fiam meg friss hús, jó lesz étvágycsökkentőnek. :(

Biztos nem támogatnám ebben. Csinálhat sok hülyeséget, de ez nagyon aljas és megalázó, minden fél szemszögéből!

2016. febr. 19. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha "vak vezet világtalant" felállás van, akkor nem ő csábít, hanem őt csábítják el, ahhoz meg nem kell segédkezni. Elég ostoba a kérdés, mintha csak ezek az alternatívák lennének: meleg, szerencsétlen vagy házasságtörő:D

Egyébként a házba nem hozná be, mert az én otthonom nem kupleráj. Az autót, ha elviszi, nem számoltatom be minden lépéséről, hova ment vele, a zsebpénzével is ő rendelkezik - azon kívül, hogy elmondom, amit úgyis tud, hogy ti. nem tartom helyesnek, amit csinál, mást nemigen tudok tenni, nyilván tudatosan nem segíteném. Az én fiaimba bele van kódolva, hogy "nőn nem osztozunk", nem valószínű, hogy bármilyen jó csajnál másodhegedűs szerepet akarnának játszani - egyébként nem is szorulnak rá ilyesmire.:-)

2016. febr. 19. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem .
2016. febr. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!