Mit csináljak ilyenkor, mrnjek betegen suliba?
Figyelt kérdés
Egész este lázas voltam, majd ki gyulladtam és fáztam. Most nem olyan régen felkeltem és megmértem a lázamat, anyám meg letagadta hogy muszáj legyen iskolába menni, de még most is rosszul vagyok pedig már semmi ruha nincs rajtam hogy elmúljon a lázam. A jobb fülem bedugult, ezért szinte nemis hallok vele rendessen. A bal fülem meg érzékeny a hangokra anyám meg elkezd velem órdítani csúnya szavakat meg hogy muszáj suliba mennem. Még a szemeim is fájnak. Egy kicsit jobban lettem már de még szédülök egy kicsit. Anyám azt mondta hogyha nem megyek suliba akkor rámhívja a rendőröket de én nem akarok betegen suliba menni. A lázmérőért amikor mentem akkoris majdnem összeestem mert minden izmom fáj, meg még a fejem is. Mit csináljak?2016. febr. 18. 04:44
11/11 anonim válasza:
Ha beteg vagy, menj orvoshoz. Majd ő megmondja, mi a helyzet, kiír, ha kell.
Anyukádat meg nem értem, ha nem kamuzol, miért erőlteti, hogy suliba menj? Tizennégy éves vagy, simán egyedül hagyhat már otthon, neki nem kell emiatt szabadnapot kivennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!