Miért kell anyámnak mindig a fogamzásgátló miatt veszekedni velem?
7000 Ft 3 havi fogamzásgátló, egyszerre szoktam megvenni, mert ha egyesével veszem még drágább.
Anyám állandóan azon veszekszik, hogy miért kell egyszerre ennyi pénzt kiadni. (Ő naponta veszi az 1000 Ft-os cigarettát.)
Múltkor ment a gyógyszertárba, mondtam neki, akkor hozza el a gyógyszeremet, adtam neki 7000 Ft-ot, erre hozott egy havit...
Komolyan, miért kell ebbe mindig belekötnie? Habzó szájjal üvöltözik miatta állandóan. Nem is ő fizeti.
Talán azért vehetné a párod, mert ezzel róla veszel le terhet.... Az én környezetemben mindenhol így van.
Miért kell a nőknek minden szart magukra vállalniuk? Rád hárul a fogamzásgátlás felelőssége, a dokihoz járás, a patikába járás, és az összes lehetséges mellékhatás (ami nem biztos, hogy most észlelsz, hanem később, évek múlva)
És a férfinak mi a dolga ezügyben? SEMMI.
Az lenne a minimum, hogy legalább az anyagi terhet átvállalná.
Ha óvszerrel védekeznétek, ki venné?
Bocs az offért.
Kérdésedre válaszolva: minek mondasz el mindent anyádnak? Mondd azt, amit hallani akar, és akkor béke van.
Egyszer nagyon szépen kérd meg, hogy ne lovagoljon már állandóan ezen a témán, mert te a saját pénzedet úgy szeretnéd beosztani, ahogy neked a legjobb. És amúgy is dögunalmas állandóan ezen huzakodni, ennél fontosabb témák is vannak.
Ha ez nem segít simán hazudnék és azt mondanám amit hallani akar, csakhogy békén hagyjon.
Amikor óvszerrel védekeztünk azt ő fizette.
Szerintem nem a férfi dolga fizetni a gyógyszert. Vagy ha annyira ragaszkodik hozzá, akkor felesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!