Miért kell anyámnak mindig a fogamzásgátló miatt veszekedni velem?
7000 Ft 3 havi fogamzásgátló, egyszerre szoktam megvenni, mert ha egyesével veszem még drágább.
Anyám állandóan azon veszekszik, hogy miért kell egyszerre ennyi pénzt kiadni. (Ő naponta veszi az 1000 Ft-os cigarettát.)
Múltkor ment a gyógyszertárba, mondtam neki, akkor hozza el a gyógyszeremet, adtam neki 7000 Ft-ot, erre hozott egy havit...
Komolyan, miért kell ebbe mindig belekötnie? Habzó szájjal üvöltözik miatta állandóan. Nem is ő fizeti.
Kedves Kérdező!
A 8-as választ kéretik tesztelni! :)
Ha nem műxik, kérdezd meg anyukádtól, hogy mekkora havi költség egy csecsemő. :)
Kitartás, majd csak elköltözöl!
Belara a neve.
Mindig megkérdezik a gyógyszertárban, hogy elviszem-e mindhármat vagy egyesével.
"Miért nem a barátod fizeti?"
Biztos nem fogom mással vetetni... Max ha nem lesz pénzem felét kifizeti.
Ebben nincs kamu.
Én Volinát szedek. Ha egy havit veszek, az 2500Ft, ha 3havit egyszerre, akkor 7000Ft, szóval mégha csak párszáz forintról is beszélünk, akkor is megéri.
Plusz itt is van olyan, hogy 3 havi recepttel csak egy havit kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!