Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor illene elköltöznöm?...

Mikor illene elköltöznöm? Többi lent.

Figyelt kérdés

20/L vagyok, 5 éves gimibe jártam és ősszel kezdtem az egyetemet. A szüleim fizetik. Olyan nagyon sokba ezen kívül nem kerülök. Éppen diákmunka keresésben vagyok, szóval el szeretnék kezdeni most dolgozni. A barátommal tervezzük, hogy összeköltözünk suli után, csak hogy ő fiatalabb nálam és tovább is tart majd neki az egyetem ha felveszik, egyedül lakni meg nem akarok.

Meg kéne majd várnom amíg össze tudunk költözni, vagy dolgozzak, spóroljak albérletre pénzt és diploma után egyből költözzek el? Esetleg előbb kéne? Majdnem 24 leszek, amikor végzek.

2016. febr. 16. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha se te nem akarsz, se a szuleid nem eroltetik, akkor egyelore nem surgos. Sporolj, tegyel felre, es ne indulj ki meg ennyi idosen feltetlenul abbol hogy 5 ev mulva majd a mostani baratoddal fogtok osszekoltozni, addigra boven lehet hogy masik lesz, vagy epp nem lesz.

Jo tudom, most mindorokke meg rozsaszin kod, de azert benne van a pakliban.

Akkor koltozz ha mar igenyed van az onallosodasra, ne attol tedd fuggove hogy epp van e kivel/kihez.

2016. febr. 16. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen spórolj. Költözni meg nem illem kérdése, hanem amikor meg tudsz állni a saját lábadon is. Ez mindenkinél máshogy alakul. Én nem akartam albérletre pénzt kiadni, ráfizetés lett volna, viszont saját lakásra gyűjtöttem a pénzt, és meglett, mire a munkaügyi helyzetem is stabilizálódott annyira, hogy meg tudok élni a fizetésemből.
2016. febr. 16. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs erre általános recept. Azért normálisabb szülők mellett, ha van egy jobban szeparált szobád akkor simán el lehet lenni az egyetemista évek alatt. Egy jobb házban meg még fiatal kereső párként is pár évig.
2016. febr. 16. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyetem alatt elég nehéz spórolni. Kb nincs is miből. Amit keresel, elmegy utazásra, bulira, ruhára és szerintem ez így normális.

Majd ha már melózol, ráérsz ezzel foglalkozni.

2016. febr. 17. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!