Miért akar anyum folyton rózsaszín szivecskés melltartót venni nekem? 13L
Figyelt kérdés
Tudja,hogy a cuki izékért nem vagyok oda,hanem a sötétebb dolgokért.2016. febr. 14. 14:30
11/20 anonim válasza:
13 évesen gyerek vagy... :D
ne akarj felnőttet játszani, hidd el, jó gyereknek lenni :D
egyébként ennyi idősen még rendes melltartót sem kéne hordanod, ha már itt tartunk...
12/20 anonim válasza:
Mert minden 13 évesnek egyforma méretű melle van, mester?
13/20 anonim válasza:
bármilyen hihetetlen, de én is voltam 13 éves, és szerintem jobban tudom, miről beszélek ;)
14/20 anonim válasza:
Miért, szerinted én 12-ből 14 éves lettem?
És valami cicikirálynő vagy, hogy jobban tudod?
15/20 anonim válasza:
jól van, kötekedj anyukáddal, holnap iskola, menj aludni :)
16/20 anonim válasza:
Aha, igazam van. Annak, hogy milyen melltartót hordtam én 13 évesen - normálisat, C kosárral - semmi köze ahhoz, hogy velem egykorú lányok mit hordtak.
Mégis mi miatt tudod jobban a kérdezőnél, hogy a saját testére mi kell?
18/20 A kérdező kommentje:
11-es nem minden 13 éves deszkavékony.Én alapból kövérebb vagyok,másrészt a családban mindenkinek ilyesmi alakja van
2016. febr. 14. 19:23
19/20 anonim válasza:
off
13 évesen 85 B-s melltartot kellett hordanom...(180 cm voltam) késobb lett C-méret, szulés után meg D.
20/20 anonim válasza:
Ha olyan a kapcsolatod anyukáddal, akkor én a helyedben közölném vele, hogy felőled megveheti, de hordani nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!