Miért van az ha anya valamire neme mond amit alig mertem megkérdezni, akkor h máskor újra felhoznám nem merem kimondani? 13L
Nálunk is ez van. Tudom hogy ha újra felhozok valamit akkor azt szemtelenkedésnek vehetik és akkor kapok a szíjjal.
16 F
Azért van, mert félsz tőle, hogy újra nemet mond, na meg ha olyan hangnemben mondta, akkor talán anyukádtól is. Én is így voltam ezzel régen, később már olyan dolgokat sem mertem elmondani nekik pl. hogy hova megyek, van barátom, stb. inkább hazudtam valami számukra jobban befogadhatót. Persze kiderült idővel, akkor meg kiakadtak és ők álltak értetlenül, hogy miért nem mondom el nekik a dolgokat, pedig egyértelmű, azért mert úgyis nemet mondtak volna.
Bár nem tudom, hogy milyen kérdésnél áll ez fenn nálatok, de nekem eléggé rossz lett így 22 éves koromra a kapcsolatom a szüleimmel, a húgomat sokkal szabadabban nevelték, ők jóban is vannak, rólam azt sem tudják, hogy milyen szakra járok az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!