Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti ilyen esetek után hogy...

Ti ilyen esetek után hogy engeditek el a lányotok bulizni vagy csak a városba? Nem féltitek őket?

Figyelt kérdés

"A debreceni rendőrök három fiatalembert fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint egy lépcsőházba bevittek egy fiatal lányt és molesztálták."

[link]

2016. febr. 13. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes.... Fiam rendőr. Miskolcon. Ott is lakunk. Ha nappalos, ha éjszakás, semmi extrém dolog nincsen. Persze vannak, lopások, fatolvajok, családon belüli dolgok, de kissé túlzásnak tarom így beállítani Borsodot!
2016. febr. 13. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Egyáltalán nincs baj kelettel! Szolnoki vagyok és akármikor mernék bárhova menni, pedig ez egy "cigány város"...
2016. febr. 13. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

Pech.

- nem kell mattrészegre innia magát

- tegye el a s.zros telefonját, pláne késő este, meg elhagyott környéken

- ne szólogasson be vadidegeneknek, és ne kellesse magát

Furcsa, 26 év alatt egyszer nem támadtak meg, pedig két kocsma, és egy cigánytelep mellett járok haza minden éjszaka.

2016. febr. 14. 08:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a hozzáálást, hogy sokan az áldozatot hibáztatják. Bárkivel előfordulhat, hogy arra kényszerül, hogy egyedül menjen haza. Én is jártam már hasonlóan, pedig részeg sem voltam, nem is kellettem magam, és nem is szólogattam be senkinek. Azért kíváncsi lennék, hogy ki lenne a hibás, ha valaki csak úgy falhoz nyomna és letapizna titeket.
2016. febr. 14. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Engem túlféltettek a szüleim, 18 éves koromig csak úgy mehettem volna 9-ig bulizni ha apu értem jön. Ráadásul az említett lépcsőházak szomszédjában lakunk. (aki nem ismerné Debrecent, ez durván a belváros. Azokból a lépcsőházakból rálátni a főtérre, a Nagytemplomra, tehát elvileg biztonságos környék, nem a gettó)

Szegény lányt fél 9-kor kapták el, 9-kor meg már rendőrt hívtak. Ember legyen a talpán aki arra gondol, hogy még a buli időszak előtt (minden valamire való buli 9-10 körül kezdődik Debrecenben) ilyen történhet, sötétedés környékén. Szegény lány maximum abban hibázott, hogy nem hagyta faképnél a srácokat és ment tovább, mivel valószínűleg 100 méter múlva már a Debrecen Plázánál lett volna, emberek között. Felháborító, hogy senki nem vette észre mi történik, senkinek nem tudott szegény lány szólni, a belváros közepén. A srácokat remélem bent elkapja pár keménykötésű legény és megtudják milyen ha ők a gyengébbek.

Mert ha fél 9-kor ilyen történik, simán történhetne késő délután, vagy kora reggel. Ugyanúgy nem tűnne fel senkinek, és akkor mégis ki gondol rá, hogy baj történhet a lányával? Senki.

2016. febr. 14. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!