Ti ilyen esetek után hogy engeditek el a lányotok bulizni vagy csak a városba? Nem féltitek őket?
"A debreceni rendőrök három fiatalembert fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint egy lépcsőházba bevittek egy fiatal lányt és molesztálták."
Pech.
- nem kell mattrészegre innia magát
- tegye el a s.zros telefonját, pláne késő este, meg elhagyott környéken
- ne szólogasson be vadidegeneknek, és ne kellesse magát
Furcsa, 26 év alatt egyszer nem támadtak meg, pedig két kocsma, és egy cigánytelep mellett járok haza minden éjszaka.
Engem túlféltettek a szüleim, 18 éves koromig csak úgy mehettem volna 9-ig bulizni ha apu értem jön. Ráadásul az említett lépcsőházak szomszédjában lakunk. (aki nem ismerné Debrecent, ez durván a belváros. Azokból a lépcsőházakból rálátni a főtérre, a Nagytemplomra, tehát elvileg biztonságos környék, nem a gettó)
Szegény lányt fél 9-kor kapták el, 9-kor meg már rendőrt hívtak. Ember legyen a talpán aki arra gondol, hogy még a buli időszak előtt (minden valamire való buli 9-10 körül kezdődik Debrecenben) ilyen történhet, sötétedés környékén. Szegény lány maximum abban hibázott, hogy nem hagyta faképnél a srácokat és ment tovább, mivel valószínűleg 100 méter múlva már a Debrecen Plázánál lett volna, emberek között. Felháborító, hogy senki nem vette észre mi történik, senkinek nem tudott szegény lány szólni, a belváros közepén. A srácokat remélem bent elkapja pár keménykötésű legény és megtudják milyen ha ők a gyengébbek.
Mert ha fél 9-kor ilyen történik, simán történhetne késő délután, vagy kora reggel. Ugyanúgy nem tűnne fel senkinek, és akkor mégis ki gondol rá, hogy baj történhet a lányával? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!