Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mennyi otthon töltött...

Szülők, mennyi otthon töltött időt "vártok el" az egyetemista gyereketektől?

Figyelt kérdés

Koleszos vagyok, péntek délutántól vasárnap délutánig szoktam otthon lenni, nemrég viszont összejöttem egy fiúval, akivel hétvégenként tudnék találkozni.

Ti hasonló helyzetben hogy osztanátok be az időtöket?

2016. febr. 10. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem 500 kilométer a távolság, általában 3-4-5 hetente járok haza, mikor mennyi időm van. Szintén otthon van a párom. Úgy oldjuk meg, hogy hétköznap is beszélgetek a szüleimmel, a párommal is. Mikor hazaérek 2-3 órát beszélgetek otthon, utána a páromnál vagyok. Másnap közös ebédre hazamegyek/megyünk, utána beszélgetés. Délután/késő délutántól a párommal vagyok, dél körül érek haza. Onnantól a családommal töltöm az időt egészen addig, míg vissza nem indulok.

Nehéz megoldani, de ha mindenkivel tartalmas programod van, akkor elég sok értékes idő jut mindenkire.

2016. febr. 10. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
74%
Még csak 17 éves a lányom, de kb 3 hete nem láttam. Viszont folyamatosan csetelünk, ma eddig vagy 5x írt rám, telefonon is beszéltünk ma már, néha csak szíveket dobál. Ha találkozunk, akkor is inkább konkrét programot csinálunk, moziba, kiállításra megyünk, vagy kajálunk egyet. Tegyük hozzá, hogy külföldön dolgozom és csak hétvégenként megyek haza, amikor ő meg vagy versenyez vagy pasizik szóval mozgalmas az életünk. De nem telepszem rá.
2016. febr. 10. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!