Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti mit tennétek, ha...

Szülők ti mit tennétek, ha kiderülne hogy fiatokat, lányotokat zaklatják az iskolában?

Figyelt kérdés

Mondjuk már 4 éve szekálják középiskolában és csak most derül ki.

Esetleg droghoz, alkoholhoz is nyúlt.

Vagdossa magát, nem jár be iskolába és mindezt jól eltitkolta.

Ez az eset megtörtént az egyik ismerősöm fiával.

2016. febr. 8. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

En kivennem, ahogy engem is kivettek a szuleim es atirattak magan suliba ami sok penzbe kerult, de klassz baratokat szereztem es tobbet senki nem terrorizalt. Egyebkent ha rajtam mult volna nem leptem volna ki, de mivel egy cigany bandarol volt szo akit mindenkit terrorizaltak meg vertek a szuleimet behivattak es mondtak h nem tudnak megvedeni, szoval igy kerultem magan suliba.

Hozzateszem,engem sosem bantottak, az osztalytarsaimat vertek, korulottem csak alltak es veg nelkul magyaraztak, hogy fognak megolni en meg csak alltam es ugy tettem mintha nem is leteznenek (ez fel evig igy ment).

Egyszer kellett csak megutnom valakit, par cigany megtamadta a baratnomet a villamoson es muszaj volt fellepnem, vegulis 4 bol kettot lerugtam, a maradek kettot meg egy pasi intezett el a villamoson.

Utalom a verekedest, eroszak ellenes vagyok de ha kell, megvedem magam. Ha a gyerekemmel ilyen tortenik akkor kiveszem a sulibol, de ott kezdem, h a gyerek csakis magamiskolaba jar, nekem megeri az az evi x osszeg a lelki nyugalmamat.

2016. febr. 13. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!