Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » APUKÁK! Ti mit szólnátok...

APUKÁK! Ti mit szólnátok hozzá, ha 14-15 éves lányotok (többi lent)?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok hozzá ha a 14-15 éves lányotok: versenyszerűen sportolna és ezért szinte minden szabadidejét ebbe fektetné? Az edzéseken szinte csak fiúkkal edzene, sőt ha úgy hozza a helyzet velük is öltözne és egy szobában aludna velük edzőtáborokban? Ha kockás lenne a hasa? Ha nyáron nagyon rövid nadrágban és sportmelltartóban edzene, mászkálna versenyeken?

Én a lány vagyok..... Csak kiváncsi vagyok mi a szülők (főleg apukák) véleménye....

Az értelmes válaszokat elölre is köszönöm.

2016. febr. 8. 21:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Fedettpályás kalaplengetést sportolsz? :-)

Én örülök a kislányom sportsikereinek!

Az egymás előtti meztelenkedés elkerülhető, ha kicsit készül az ember!

Meg kell nézni egy régi filmet, mi alatt öltöztek öreganyáink! Egy olyan zsákszoknya szerűt húztak magukra, és az alatt öltöztek! De a meztelenség nem mindenkit egyformán érint!

én pl. egyáltalán nem vagyok szégyenlős!

2016. febr. 11. 21:28
 22/30 anonim ***** válasza:
Te hogy viszonyulsz egyébként ahhoz, hogy fiúkkal kell öltöznöd, meg minimális ruházatban lenni emberek előtt az edzéseken és versenyeken?
2016. febr. 11. 21:35
 23/30 A kérdező kommentje:
#22: nekem 2-3 lany kivetelevel csak fiu barataim vannak. Szokhato az oltozkodes. Es be kell vallanom jobb volt fiukkal aludni mert legalabb nem nyavajogtak folyton. Versenyen meg nem kotelezo nyilvan a minimalis ruha. Csak mivel nyari sportagat uzok, ami szabadban van ez a legpraktikusabb. Engem nem zavar. Nyilvan a fiukat se :-D Csak nem biztos h a szulok rajonganak erte....
2016. febr. 11. 21:42
 24/30 anonim ***** válasza:
5%

Igen, tényleg sokkal jobb a fiúkkal aludni, főleg ha 1-2 kéz oda téved, ahova nem kéne...AKárhogy bizonygatod, biztos lesz ilyen..

Amúgy biztos nem örülnék, ha a 14-5 éves lányom fiúk előtt meztelenkedne, (ami őt egyáltalán nem zavarja) vagy velük aludna. Ez nem a te korodnak való.

Egyébként a meztelenkedést el tudnád kerülni egy mosdóban történő öltözéssel, de miért is akarnád? Valószínűleg élvezed, ahogy néznek.

2016. febr. 11. 22:00
 25/30 A kérdező kommentje:
Pedig en megbizom a fiukban, mert tobb mint 4 eve egyutt edzunk, es a szabadidonk nagy reszet is egyutt toltjuk. Ja es a felenek vqn baratnoje. Es az oltozes kozben azert bugyi meg melltarto van rajtam a fiukon meg minimum egy boxer also... Es volt h wc se volt szoval ennyit az ott oltozesrol.
2016. febr. 12. 07:31
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

#25: És a fiúk, akiknek van barátnője, meg is vakultak vagy mi?:DD

Egyébként megint más, hogy van rajtad fehérnemű, így már elfogadható.

2016. febr. 12. 16:49
 27/30 anonim ***** válasza:
13%
nem lenne egyszerűbb azt mondani hogy szereted mutogatni magad és élvezed a figyelmet? :D
2016. febr. 12. 17:16
 28/30 anonim ***** válasza:
46%
A kockàs has azért bizar tud lenni...de amugy ha az alvás alvàs,az öltözésben pedig nincs pucérkodàs akkor nem igazán látok benne kivetni valót.
2016. febr. 12. 20:45
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyvalamit kihagytál: a te apukád mit szól hozzá?
2016. febr. 16. 20:35
 30/30 A kérdező kommentje:
Az egyelore meg nem derult ki.... De tiltakozni nem szokott ellene
2016. febr. 16. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!