APUKÁK! Ti mit szólnátok hozzá, ha 14-15 éves lányotok (többi lent)?
Mit szólnátok hozzá ha a 14-15 éves lányotok: versenyszerűen sportolna és ezért szinte minden szabadidejét ebbe fektetné? Az edzéseken szinte csak fiúkkal edzene, sőt ha úgy hozza a helyzet velük is öltözne és egy szobában aludna velük edzőtáborokban? Ha kockás lenne a hasa? Ha nyáron nagyon rövid nadrágban és sportmelltartóban edzene, mászkálna versenyeken?
Én a lány vagyok..... Csak kiváncsi vagyok mi a szülők (főleg apukák) véleménye....
Az értelmes válaszokat elölre is köszönöm.
Fedettpályás kalaplengetést sportolsz? :-)
Én örülök a kislányom sportsikereinek!
Az egymás előtti meztelenkedés elkerülhető, ha kicsit készül az ember!
Meg kell nézni egy régi filmet, mi alatt öltöztek öreganyáink! Egy olyan zsákszoknya szerűt húztak magukra, és az alatt öltöztek! De a meztelenség nem mindenkit egyformán érint!
én pl. egyáltalán nem vagyok szégyenlős!
Igen, tényleg sokkal jobb a fiúkkal aludni, főleg ha 1-2 kéz oda téved, ahova nem kéne...AKárhogy bizonygatod, biztos lesz ilyen..
Amúgy biztos nem örülnék, ha a 14-5 éves lányom fiúk előtt meztelenkedne, (ami őt egyáltalán nem zavarja) vagy velük aludna. Ez nem a te korodnak való.
Egyébként a meztelenkedést el tudnád kerülni egy mosdóban történő öltözéssel, de miért is akarnád? Valószínűleg élvezed, ahogy néznek.
#25: És a fiúk, akiknek van barátnője, meg is vakultak vagy mi?:DD
Egyébként megint más, hogy van rajtad fehérnemű, így már elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!