APUKÁK! Ti mit szólnátok hozzá, ha 14-15 éves lányotok (többi lent)?
Mit szólnátok hozzá ha a 14-15 éves lányotok: versenyszerűen sportolna és ezért szinte minden szabadidejét ebbe fektetné? Az edzéseken szinte csak fiúkkal edzene, sőt ha úgy hozza a helyzet velük is öltözne és egy szobában aludna velük edzőtáborokban? Ha kockás lenne a hasa? Ha nyáron nagyon rövid nadrágban és sportmelltartóban edzene, mászkálna versenyeken?
Én a lány vagyok..... Csak kiváncsi vagyok mi a szülők (főleg apukák) véleménye....
Az értelmes válaszokat elölre is köszönöm.
Alapvetően büszke lennék rád és örülnék a sikereidnek.
Legföljebb azon aggódnék, nehogy a túlzásba vitt versenysport már az egészségedet veszélyeztesse (pl. amit egyik válaszoló írt a kockahasról, bár én ehhez nem értek).
A többi, amit írsz, lényegtelen apróság.
Ha szereted csinálni, miért ne fordítsd erre a szabad idődet? Inkább, minthogy a Facebookot bújd egész hétvégén. :DDD
A fiúkról: megbíznék benned (vagyis saját eddigi nevelésemben). Különben, én is voltam fiatal. ;-)
Edzésen, versenyen meg értelemszerűen olyan ruhában vagy, ami oda való. Utcán, gondolom, nem úgy járkálsz.
Engem is érdekel: Milyen sportágat űzöl?
Nem vagyok még szülő, de ennyi idősen el tudja dönteni mit szeretni.
Ha ettől boldog és szeretné csinálni támogatnám bennem.
Sok ember úgy áll hozzá, hogy majd ő beszabályozza a gyerek minden lépést...ezekkel ne is foglalkozz.
Éld az álmod :) akinek nem tetszik tehet egy szívességet ;)
Én sosem ellenzem azt ha egy lány vagy fiú szeret sportolni és elvan a másik nemmel baráti viszonyban persze. Azért ebbe a korba véleményem szerint nem nagyon kellene még fiúzniuk sajnos a mai világban már sokan képesek átverni a lányokat és csak lefeküdnének velük és ennyi. Én a közös öltözködést azért nem nagyon szeretem, mert minden nem öltözzön külön én azt mondom. Persze ha nagyon jóba vannak akkor oké ha közösen öltözködnek főleg ha meg is bíznak egymásban. Én lányom még csak 3 éves fiatal apuka vagyok még tehát én később lehet hogy jobban félteném ettől, de magától a sporttól nem ha fiúkkal sportol azzal sincs problémám mert bevallom én tini koromban jobban kijöttem a lányokkal mint a fiúkkal. sok lány volt az osztályunkban, mert kereskedelmi iskolába mentem és ott mi fiúk 8 an ha voltunk lányok meg 15 en. Igaz utolsó évembe már 10 fiú meg 12 lány volt mert sokan kiestek a suliból, meg ugye két osztályba indultunk de annyian kiestek, meg elmentek a suliból meg más iskolákból is jöttek át hogy jóformán 9. osztálytól a fiúk közül csak én maradtam bent meg még egy srác aki amolyan magának való volt. Én akkor csak lányokkal barátkoztam, igaz nem öltözködtem velük közösen soha. Meg amikor én is eljártam edzeni akkor jobbára férfiak közt voltam, de két lány jött velem és mindig együtt mentünk. Sokszor velük mentem el futni meg úszni is. Akkor volt hogy egy fülkébe a lány barátommal mentem be közösen mert ott nagy hely volt és igaz meztelenek nem voltunk mert én alattam volt fürdőnadrág ő alatt meg ott volt a bikini. Vissza öltözésnél volt egy kicsit kellemetlen a lány barátom nem zavartatta magát ő ott állt előttem totál meztelen és természetesnek vette hogy együtt öltözünk át, én meg totál zavarban voltam ő persze picit kacérkodott velem amitől majdnem pánik rohamom lett de attól független sosem volt köztünk semmi.
A barátnőm tudja ezeket tudja hogy lány barátaim is vannak de vannak már férfi barátaim is, javarészt már munkatársak.
Amikor megszületett a kislányunk akkor én úgy voltam vele hogy nem fogom tiltani a fiúktól de mindenképp szemmel fogom tartani és igyekszünk úgy nevelni hogy ami inkább később lesz majd érdekes hogy barátkozzon fiúkkal is de ne hagyja magát kihasználni.
Én barátnőm is szeret férfiakkal barátkozni, igaz a barátnőm 10 évvel idősebb mint én, így alakult a kapcsoltunk de nagyon fiatalos jellem és ő is szeretett sportolni, eleinte szertornázott majd táncra ment akrobatikus rock and rollra ahol fiú partnere volt. Ebbe sincs semmi, ott ő is volt úgy vele hogy egy versenyre mentek és alig voltak öltözők és a fiú partnerével egy kis kabinban öltöztek át. A barátnőm akkor meztelenre vetkőzött mert neki dresszt kellett vennie sport fehérneművel amibe csak nem mehetett civilbe.
Persze ha tudják hol a határ nem ellenzem ezt annyira csak azért nem kéne mindenki előtt meztelenkedni. Az ha utcára nagyon rövid nadrágba mész ki sportosan abba nincs semmi főleg ha kocogsz vagy valami, manapság mindenki így csinálja.
Persze azért ha olyan helyre mész akkor nem árt ha normálisabban öltözöl fel.
Ha őt nem zavarja a dolog, tudja kezelni az esetlegesen problémás szituációkat és tisztában van azzal, hogy kezd lányból nővé érni és ezért nem mindig szerencsés fiúkkal együtt öltöznie, akkor nem zavarna. A sportolásban mindenképpen támogatnám (versenyszerűen szerintem egy kicsit túlzás lenne, de ha szereti, akkor csinálja), a legtöbb sportruházat pedig eleve szűk és nem takar sokat, hogy ne akadályozza a mozgást, ez van.
Különben mit sportolsz?
Koszonom a vakaszokat.
#19 miert ne lehetne igy pasim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!