Szülők, ti megengednétek a gyereknek, hogy megvegye a gta san andreast, meg egy új egeret a géphez?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 07:57
1/13 anonim válasza:
Saját pénzéből természetesen, bár ez a korától is függ (mármint a játék esetén)
Bár magát a játékot lehet én tölteném le neki és néha én is odafurakodnék.
21L
2/13 anonim válasza:
Miért ne? Semmi baja nem lesz tőle csak pár hülye találta ki hogy a videójáték miatt lesznek torzak a gyerekek/kamaszok, egyáltalán semi bajuk nem lesz, sőt jobb ha ottt vezeti le a feszültésget mintsem a valóságban.
3/13 anonim válasza:
Inkább a GTA 5-öt vegye meg. De amúgy természetesen megengedném.
4/13 anonim válasza:
Ha telik rá akkor igen. Ha nincs pénzem akkor letöltöm neki. De egér akkor is kell, mert elhasználódik.
5/13 anonim válasza:
Miért ne vegye meg? Internetes online flash játékokban is lövöldöznek,
6/13 Tozser Alex válasza:
Miért venné meg?
Gta San Andreast, leis lehet tölteni, és nemkell megvenni 4000FT-ért, azon a pénzen pedig egeret tudna venni.
Egyépként ajánlim, valósághű, bennevan Las Vegas is, San Franciisco, Los Angeles, és a valóságról mintázták
7/13 anonim válasza:
A GTA San Andreas 2003-as játék és kötve hiszem, hogy még bárhol is meg tudná venni......különbenis ingyenesen letölthető!
De egyébként mindkettőt megengedném neki.
8/13 anonim válasza:
en mondjuk a simset megvettem, kb ket napig érdekelte!!!
ugyh többet nem veszek ilyeneket az biztos, en nem 2 ft volt..
9/13 anonim válasza:
#6 ja, rettenetesen valósághű :D
10/13 anonim válasza:
Én letölteném először neki, aztán ha látom, hogy tényleg jól el van vele, és nem unja meg 2 nap alatt (ahogy már valaki írta), akkor már beszélgethetünk arról is, hogy megkapja eredetiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!