Elmondanád vagy sem?
1. félévben otthagytam az egyetemet, külföldre jelentkeztem egy teljesen más szakra, ami a szüleim szerint hülyeség, nem nekem való, nem lehet belőle megélni, stb., de ezek még nem is számítanak, hiszen úgysincs semmi esély arra, hogy engem felvegyenek egy külföldi egyetemre. Ha én mégis úgy gondolom, hogy van, hát nem vagyok normális.
Most van egy kis fejlemény, egy részem el akarja nekik mondani, hiszen mégis a szüleim (de leginkább azért, hogy az orruk alá dörgöljem, hogy igenis van esélyem), egy másik részem nem mondaná el, hiszen úgyis leszarnák, és akkor újrakezdenék a szak szapulását, ami nekem viszont az álommunkám, pedig tisztában vagyok a (nem kevés) negatívummal, de a szak/foglkozás kritikáját nem vagyok hajlandó hallgatni.
Ti ilyen helyzetben elmondanátok, vagy nem, esetleg, ha rákérdeznek (ami kétlem, hogy meg fog történni, max. júniusban, ha addig nem tudtak meg semmit)?
Elmondanám azonnal, persze. A titkolózásból csak botrány kerekedne.
Mi az a szak?
Akkor mondanám el, ha már felvettek.
Ha most az orruk alá dörgölöd és nem is vesznek fel, akkor az nagy pofára esés lenne.
ha felvettek, akkor elmondanám..
de elobb minek? mit? ..hogy elfogadták a jelentkezést?
akkor kell az ilyesminek orulni, ha már megtortént vagy ha már elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!