Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti ilyen esetben...

Anyukák, ti ilyen esetben "elvárnátok" hogy a lányotok megbeszélje ezt veletek? Lányok, ti megbeszélnétek az anyukátokkal?

Figyelt kérdés

Szóval, összejöttem egy fiúval, anya nagyon boldog, odáig meg vissza van a fiútól, nagyon szimpatikus neki.

A barátommal úgy döntöttünk, hogy február-március környékén elmegyek nődokihoz, hogy fogamzásgátlót írassak fel.

De anyukámmal elég viharos a kapcsolatom. Sokat veszekszünk, nem nagyon ért meg, sokszor rám akarja erőltetni a saját elgondolását, néha már lelki terrort is alkalmaz. Ennek ellenére nagyon fontos számomra, még ha nem is szeretek vele bizonyos dolgokat megbeszélni.

Emellé még hozzájön az is, hogy nem nagyon szoktunk semmi ilyen privát dologról beszélni. A menstruáció, a szőrtelenítés, és a szex is kvázi tabutéma nálunk. Sose volt szó ezekről, nem beszéltünk ilyen témákról soha.

Szóval így nem tudom, hogy szóljak-e neki arról, hogy fogamzásgátlót fogok szedni, vagy egyszer majd kiderül? Pl ha belenyúl a táskámba és megtalálja, vagy látja, ahogy beveszem. Nem lenne az úgy nagyon kellemetlen? Nem szeretném megbántani, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt az orrára akarom kötni, és kicsit tanácstalan vagyok.

Anyukák, ha nektek ilyen lenne a viszonyotok a lányotokkal, hogy reagálnátok, ha fogamzásgátlót találnátok nála? Lányok, ti ezt elmondanátok neki?

2016. febr. 3. 22:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%
ha 15 lennél, még megérteném, hogy felmerül az anyuval való megbeszélés, de 20 éves felnőtt ember vagy!!!
2016. febr. 4. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Ilyen komolyan van a 21. században, hogy a menstruációról, szőrtelenítésről nem beszélnek?

Nem semmi.

2016. febr. 4. 22:51
 23/23 anonim válasza:

Lehet már nem is aktuális a téma DE! Szerintem ha nem érzed magadban azt hogy te ezt elmondd anyukádnak, akkor ne tedd. 20 évesen nem sok köze van hozzá SŐT én kifejezetten Örülök hogy ilyen felelősségteljes vagy és rendesen védekezni szeretnél. Ne mondd el neki ha nem szeretnéd és kellemetlennek gondolod a témát. Ha szóban jön persze mondd el neki, hazudni nem éri meg. Ha eddig nem voltatok jóban nem ettől lesztek :/ nekem ugyanilyen az anyukámmal a kapcsolatom. Én szóltam neki, semmivel se lett jobb a helyzet 😄 nem tudom hogy miért ettől a témától várod az isteni szikrát.

22L

2016. febr. 28. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!