Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó az az apámnak, hogy...

Miért jó az az apámnak, hogy teljesen meggyűlölteti magát velem?

Figyelt kérdés

Oké, az apám 2 év alatt sikeresen egy idióta lett. Olyan brutális rendmániája van, hogy már nem csak nekem, hanem a testvéremnek és az anyámnak is elege van belőle.

Az egy dolog, hogy MINDEN miatt hisztizik, de hosszútávon nem lehet kibírni, amit művel. A legutóbbi problémája az volt, hogy az íróasztalomon ott volt 2 toll, és annak nem ott van szerinte a helye, mert csak a helyet foglalja. Az asztalomra odarakott egy nyomtatót, ami az asztal negyedét elfoglalja, de nem működik, nem használjuk, így teljesen értelmetlen, hogy ott van. Levettem, beraktam a szekrénybe, percek alatt kiszúrta, és elkezdett hülyegyerekezni, ami miatt a nyomtatót levettem onnan. A laptopom alját 2 régi DVD kazettával kitámasztottam (30 éves DVD-k, nem működnek), hogy megfelelően szellőzzön a laptopom alja, erre elkezdett amiatt is dumálni, hogy miért rakom oda a kazettát, nem normális amit művelek.

Komolyan, azon a ponton vagyok, hogy nincs olyan ember, akit jobban gyűlölnék, rühellnék mint az apám. Mindent megtesz, hogy az őrületbe kergesse a családot. Az öcsémmel vitatkozik, mert a legókkal játszik, mivel hogy "mit szólnának a vendégek, ha jönnének, és látják, hogy legók vannak a szobában?", anyámmal vitatkozik, ha nem neki ad igazat. Egy agyrém.

2016. febr. 3. 19:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor kezdődött el, amikor a kisöcsém megszületett kb.
2016. febr. 3. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Kisőcséd hány éves?
2016. febr. 3. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem cseréljük el a lányom apját a Tiedre :-D

Kényszeres gyűjtögető, 15 éve csak halmoz az íróasztalon, soha nem takarít, mindent egymásra halmoz. Aztán utána eldöntjük, melyik a jobb :-)

Na bocs, szóval elhiszem, hogy szar, valami pszichés dolog lehet sajnos, a wikipedia-n van erre egy kifejezés, talán OCD

2016. febr. 3. 21:15
 14/14 Tsorba Kelemen válasza:
Apád feszültségének jó oka lehet, hogy, ha a kisöcséd mellett kialvatlan. Egy ötvenes már nehezen viseli a folyamatos virrasztást, vagy az éjszakai felkeléseket. Szüleid közötti feszültség is produkálhat feléd irányuló kitöréseket. Szerencsés lenne, ha megtudnátok vele beszélni, hogy valójában mi a baja. Ha majd gyerekeid lesznek, tényleg ne felejtsd el, hogy mit nem szerettél a saját szüleid viselkedésében.
2016. febr. 3. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!