Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó az az apámnak, hogy...

Miért jó az az apámnak, hogy teljesen meggyűlölteti magát velem?

Figyelt kérdés

Oké, az apám 2 év alatt sikeresen egy idióta lett. Olyan brutális rendmániája van, hogy már nem csak nekem, hanem a testvéremnek és az anyámnak is elege van belőle.

Az egy dolog, hogy MINDEN miatt hisztizik, de hosszútávon nem lehet kibírni, amit művel. A legutóbbi problémája az volt, hogy az íróasztalomon ott volt 2 toll, és annak nem ott van szerinte a helye, mert csak a helyet foglalja. Az asztalomra odarakott egy nyomtatót, ami az asztal negyedét elfoglalja, de nem működik, nem használjuk, így teljesen értelmetlen, hogy ott van. Levettem, beraktam a szekrénybe, percek alatt kiszúrta, és elkezdett hülyegyerekezni, ami miatt a nyomtatót levettem onnan. A laptopom alját 2 régi DVD kazettával kitámasztottam (30 éves DVD-k, nem működnek), hogy megfelelően szellőzzön a laptopom alja, erre elkezdett amiatt is dumálni, hogy miért rakom oda a kazettát, nem normális amit művelek.

Komolyan, azon a ponton vagyok, hogy nincs olyan ember, akit jobban gyűlölnék, rühellnék mint az apám. Mindent megtesz, hogy az őrületbe kergesse a családot. Az öcsémmel vitatkozik, mert a legókkal játszik, mivel hogy "mit szólnának a vendégek, ha jönnének, és látják, hogy legók vannak a szobában?", anyámmal vitatkozik, ha nem neki ad igazat. Egy agyrém.

2016. febr. 3. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%

apádnak elment az esze.

egyébként mi az a DVD kazetta?

csak érdekelne mert még nem találkoztam ilyennel...

2016. febr. 3. 19:27
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Beteg. Kezeltetnie kellene magát, de nyilván nincs betegségtudata és nem fogja.

szerintem ezt a problémát csak a válás oldhatja meg.

2016. febr. 3. 19:33
 3/14 A kérdező kommentje:

Bocsánat, videókazetta.

A múltkor bent hagytam véletlen 1 tányért az asztalomon, erre ideges lett, és földhöz vágta.

2016. febr. 3. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
11%

Életed nagy problémái. Te is csak kamaszodsz, majd elmúlik. Tudnék olyanokat mesélni hogy milyen egy IGAZI rossz apa, hogy csak kapkodnád a fejed.

Örülj neki hogy veletek van, rend van otthon. Mindenkinek vannak rigolyái. Felnőtt korodban ha normális ember lesz belőled, majd köszönd meg neki.

2016. febr. 3. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert van ennél rosszabb, az nem jelenti azt, hogy ez nem lehet elviselhetetlen.

főleg, hogy agresszív is.

2016. febr. 3. 19:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Rossz válasz. Lehet látatlanban engem hibáztatni, de hidd el, hogy igenis léteznek gyermekvállalásra alkalmatlan és pocsék szülők. Mindenesetre az egyetlen pozitívum, hogy majd az én gyerekemmel normálisan fogok bánni, és nem fogok azon lenni, hogy megutáljanak a szeretteim.
2016. febr. 3. 19:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Költözz össze vele. Sok boldogságot!
2016. febr. 3. 20:02
 8/14 Alain Delon ***** válasza:
62%
Szexuális problémák.
2016. febr. 3. 20:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Na, a sok idióta megint elkezdett offolni, mert a kérdező egészen biztosan egy hisztis tinédzser.

Kérdező: hány éves apád? Hirtelen kezdődött el ez a rendmánia, vagy szépen lassan alakult ki?

2016. febr. 3. 20:13
 10/14 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, jövőre kollégista leszek egyetem miatt.

Apám 52 éves.

2016. febr. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!