Miert mond ilyeneket anyukam?
Ebben az evben teljesen megvaltozott. Folyamatosan ideges minden kis dolgon felkapja a vizet es mintha elveszitette volna a kedvesseget es helyette folyamatosan szid minden apro dologert meg nem hiszi el hogyha mondjuk nem en csinaltam valamit es ha tortenik valami rossz dolog akkor meg egybol azt feltetelezi hogy en voltam .....
Ez meg egy regebbi eset de amikor a testverem itthagyta a kontaktlencsejet (o meg elment) kiszaradt es rogton azt feltetelezte h en szaritottam ki meg ilyenek es nem hitte el hogy nem en voltam...
Ma is azt mondta hogy olyan vagyok mint egy ertelmi fogyatekos mert mindent 100x kell elmondani nekem..
Egyre bunkobb es nem ertem miert szinte mar csak nagyon ritkan kedves es mar idegbajt kapok hogy mindennap marakodik velem valamiert. Multkor azt mondta ram hogy hisztis p*****csa es nem tudom miert.. 3 an vagyunk testverek mind3 lany es en vagyok a legkisebb es legutobb panaszolta hogy az o anyjanak (nagymamam) mindig is anya testvere volt a kis kedvenckeje. Es most ezt eszrevettem nala is... Mar nem laknak velunk a testvereink de mindig amikor jon a kis kedvenc egybol jokedvu meg kedves vele engem meg leszar... Pedig olyan undorral mondta hogy o neki nem lenne kedvenc gyereke...
Miert lett ilyen iden?
hány éves vagy?
anyukád nem váltott munkát vagy valami nagyobb változás nem történt?
voltozó korban van?
vagy csak te vagy egyedül ott neki rajtad tudja levezetni a feszültséget
1. Változó kor
2. Rájött, hogy te is el fogod hagyni nemsokára
3. Kell neki egy társ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!