Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai fiatalok hány éves...

A mai fiatalok hány éves korban röpülnek ki a családi fészekből?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy a mai fiatalok mikor költöznek el otthonról ?

2016. jan. 31. 15:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28 vagyok, nem tudom ez vajon belefér-e a "Mai fiatal" kategóriába, 21 évesen költöztem el.
2016. jan. 31. 16:55
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Én otthagytam a munkahelyet és eljöttem egyetemre, ekkor költöztem albérletbe, önellátóként. Szóval 23 évesen.

25 év felett már el kell gondolkodni a tükör előtt, hogy mi lesz így az emberből, ha még se kutya, se macska, se egy saját zug, ahová viheti a párját, ahol úgy pakolja a cuccait, ahogy jól esik.

Engem soha nem zavartak el otthonról, most is hazajárok, de egy kis faluban élünk, ahol nem volt értelme felhúzni még egy-két helyiséget a házhoz.

"Szerintem ez egyenfüggő, én pl. Nem költöztem el, mert több generációs házunk van."

Ebben az esetben abszolút érthető, hogy akár egész életükben együtt élnek a családok.

2016. jan. 31. 20:04
 13/18 anonim ***** válasza:
6%

"5 év felett már el kell gondolkodni a tükör előtt, hogy mi lesz így az emberből, ha még se kutya, se macska, se egy saját zug, ahová viheti a párját, ahol úgy pakolja a cuccait, ahogy jól esik. "

Az a baj,hogy akinek nem gazdagok a szülei,azok nem tudnak neki egy lyukat sem venni,ami 80-100 ezer/hónap albérleti szinten...

A "normális" életről én már lemondtam.

27 vagyok,de esély nincs rá,hogy normális életem legyen ilyen árak mellett.

2016. febr. 1. 03:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát mozdulni kell valamerre.Nem mindenhol vannak elszállva ennyire az albi árak.Munka is akad azért minden nagyvárosban,és annak környékén.Ha ez az ország másik fele,akkor oda kell menni.Az a baj,sokan csak max 20 km-es körzetben gondolkodnak.
2016. febr. 1. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

26 éves vagyok,bátyám 35 lesz tavasszal.mindketten itthon élünk...

Amúgy meg pénz kérdése minden,ha annyi pénzem lenne,nyilván el tudnék költözni

2016. febr. 1. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
minek költöznék el, ha együtt könnyebben megélünk és jó a kapcsolatunk? :)
2016. febr. 2. 00:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm a privát üzenetet...kedves " malgalitan12"

" 25 évesen annyi pénze nincs, hogy elköltözzön. Erről már a szülő tehet. De a te eseteben sem. Lustaság, ennyi. Ha ennyire béna lennék, akkor nem itt irkánék, hanem nyelvet tanulnék, sok sulinak fent van a tananyaga a neten. Ez már szánalmas..."

Örülők neki,hogy ennyire el ítéled,le lustázod az embereket..meg szerintem magasról tojok arra,hogy neked mi szánalmas mi nem!Nagyon sokan nem tehetik meg ,hogy elköltözzenek..nem mindenkinek gazdagok a szülei,nem mindenki él a fővárosba..vagy városba és úgy gondolom ez nem a szülő hibája! Nem egy közeli ismerősöm van akiknek diplomájuk van,ilyen olyan munkahelyük.. de otthon élnek..mert pl nincs arra annyi pénzük hogy albiba menjenek 100.000ft +2 havi kaucióval + rezsivel.. Én sem a fővárosban élek,vidéken lakom...mint írtam tanulok,van nyelvvizsgám,2-3 helyen dolgozom...és igen otthon élek a bátyámmal együtt! Ha majd úgy gondolom akkor elköltözöm,de ha fizeted az albérletemet mindennel együtt szívesen megyek!! Nem kell mást leszólni!

Itt senki nem lát bele más helyzetébe

2016. febr. 3. 12:36
 18/18 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen változó de ha mondanom kéne egy évet akkor kb 30
2020. febr. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!