Szülők, nektek rosszul esne ha a gyereketek kirepül a fészekből és utána nem látogat titeket?
4 éve élek külön a szüleimtől a párommal.
Heti 1x járok haza hozzájuk,annak ellenére,hogy apám egész gyerekkoromban terrorizált,megvert,alkoholista mégis hazamegyek,mert ők a családom,a szüleim,akik felneveltek és akiket mindezek ellenére szeretek.
Ja és anyukám a legjobb barátnőm,ő egy angyali nő!
Én is ritkán járok haza, pedig néha jól esne. Ennek több oka is van együtt.
Ha úgy nézem, se időben, se pénzben nem éri meg, elmegy 2x fél nap csak az utazással a semmiért. És ha hazamegyek, akkor meg se kérdezik mi van velem, kb elkussoltatnak, mert épp tv-t néznek. Innentől már van egy "minek is jöttem haza" hangulatom.
Plusz ott van az apám, alkesz, mindig csak cseszegetett hogy semmi nem lesz belőlem, örültem hogy nem vagyok a közelében. Ha otthon vagyok akkor meg csicskáztatva vagyok, és le van szarva hogy van nekem is dolgom.
Meg alapból, hasznosabban eltöltöm egyedül, barátokkal a hétvégét, kikapcsolódom is, vagy ha melózni kell, akkor ilyenkor érek rá a legjobban.
Igazából otthon nem érzem jól magam, örülök ha minél távolabb vagyok a családtól hiába vagyok jóba anyámmal meg öcsémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!