Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők akiknek az iskolában,...

Szülők akiknek az iskolában, óvodában állandóan panasz van a gyerek viselkedésére nem szégyellitek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 11:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ne is zavarjon, uttsó, hogy a saját kommenteden belül ellentmondasz önmagadnak.:-)
2016. febr. 3. 23:34
 22/25 anonim ***** válasza:
90%
bocs uttsó,de nem teszem ezt inkább csak igazolni akarja az egész család, hogy a tanárok a hibásak nem a gyerek,de valószínüleg vagy elég buta volt ahhoz hogy meg lehetett buktatni (mert még egyszer jelzem aki zseni azt nem lehet és különben is miért nem vittétek az ügyet tovább?) vagy szimplán a gyerek tönkre vágta a viselkedésével az osztályt és emiatt ezt találták ki a tanárok. Otthon minden gyerek egy kis tündér de a suliban a gyerek elereszti magát...
2016. febr. 4. 13:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Tanulj már meg olvasni, az isten áldjon meg. Nem az én gyerekemről van szó, hanem az enyém osztálytársáról, a szüleit nem is ismerem, a kislány rajzait viszont láttam. Fogadóórákon, szülői értekezleten, ill. a fiamtól hallottam róla, majd a tanárnő mesélte el, hogy hogyan buktatták ki. Mit kellett volna NEKEM lépnem?

Annak azért örülök, hogy csak ezen bírsz kötözködni, ezek szerint minden másban, amit írtam, egyetértünk.:-)

Az, hogy mit hiszel és mit nem, amúgy abszolút nem érdekel, a te dolgod.

2016. febr. 4. 19:34
 24/25 anonim ***** válasza:
úgy értem annyira izgat a másik gyerekével mit tettek akkor szépen együtt lehetett volna tovább vinni az ügyet (édesanyám mindenkit felebarátjaként kezel vagyis segít ott ahol tud ha kell csak azzal hogy ott van) mikor írtam azt hogy a te gyereked?! szerintem csak valahol meg akarsz sértődni és ahelyett hogy átgondolnád amiket írok csípőből visszatámadsz hogy "de az nem is úúgy vót" és ennyi. Attól még igenis a mai gyerekek marhára elvannak kényeztetve és csak a pici lelkükre figyelnek. a gyerek pedig nem hülye tudja, hogy vele foglalkoznak és ezt ki is használja.anyám pl. tanárnő és egyest akart adni egy gyereknek(megjegyzem joggal mert nagyon buta volt és nem lehetett rajta segíteni), mire bejött a csorda(család) és leüvöltötték a fejét hogy hogy mer Pistikének egyest adni, hisz ő egy zseni :S A szülők rossz hozzáállása miatt rossz a taníttatás is és ennyi. Ahogy régen a munkásosztály gyerekeit engedték be bármelyik iskolába zokszó nélkül, úgy ma minden gyerek védve van a jog által hála az EU-nak aminek eredményét lehet is látni, mert ennek az eredménye a buta/teszetosza/önelégült gyerek főleg ha ezt a hülyeséget a szülő is alátámasztja otthon.
2016. febr. 5. 11:53
 25/25 anonim ***** válasza:
ja és te is benyaltad a szülő hülyeségét, hogy a gyerek valójában ooolyan értelmes és nem érti hogyan buktatták ki, közben lehet hogy bár értelmes de egyben zavarja az egész osztályt.és ki az a hülye tanár aki bevallja hogy egy gyereket kibuktattak, én ezt nem veszem be...
2016. febr. 5. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!