Hogyan kérjem meg anyát hogy hadd húzzak tangát 13évesen?
Figyelt kérdés
Tegnap vettünk egy melltartót és volt hozzá egy tanga is és elrakta anya a fiókomba de nem tudom hogy hogy kérdezzem meg hogy használhatom-e!?2016. jan. 26. 17:07
11/14 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg anyukádat, hogy használhatod-e. Legfeljebb, azt mondja, hogy fiatal vagy hozzá...
(Vigyázz, ennél kényelmetlenebb ruhadarab kevés van! És ráadásul hideg is! Esetleg valami csinos francia bugyi? :) )
12/14 anonim válasza:
Szerintem, ha nem akarná, hogy hord nem rakta volna a fiókodba. :) Én is 13 évesen kezdtem el tangát hordani, anyukám sosem problémázott miatta.
13/14 anonim válasza:
10éves korom óta hordok tangát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!