Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Apukátokkal elmentek kirándulni és te elviszed a saját összes összespórolt pénzed, hogy majd ott elköltöd, odaadod neki az átváltásnál, ő utána elteszi és a kirándulás során mindenfélére költ magának, te csak pár apróságot kapsz, a végén már csak pár ezer forint marad, de te nem vettél magadnak szinte semmit a pénzedből és már meg sem tudod venni.. Szóvá tennéd neki?/Hogy tennéd szóvá? Mit tennél ez esetben, hogy ő elköltötte a spórolt pénzed..?2016. jan. 24. 11:18
1/5 anonim válasza:
Ha odaadtad neki, akkor te vagy a hibás.
Remélhetöleg tanultá belöle.
2/5 anonim válasza:
Én mindenképpen szólnék neki. Elmondanám hogy az a spórolt pénzem,amit magamnak hoztam, és abból magamnak akartam vásárolni.
Nem is értem mér költötte el..Én már az első nap szóvá tettem volna.
3/5 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy miből vásárolt volna, ha én nem hozok pénzt. Ezek szerint ő nem igazán vitt pénzt.
Meg mondjuk már közben szóltam volna, hogy ezt meg azt kérek, ha már az én pénzem, akkor had döntsem el, hogy mire költöm.
És persze közölném, hogy többet nem vágyom vele közös kirándulásra.
4/5 anonim válasza:
Ja és persze visszakérném a pénzemet!
Egyébként nem értem. Nyilván volt nála pénz és ott is lehet váltani. Szóval én tuti már ott visszakértem volna.
5/5 anonim válasza:
sztem nem i figyelte apud mit kolt cska csinalt ahogy szokta. gondolta van meg neked, meghogy te is veszel par dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!