Szülők! Kb. hány éves korban aggódnátok, hogy a gyereketeknek sosem volt párkapcsolata? Úgy értem, a gyerek hány éves lenne akkor, amikor aggódni kezdenétek?

Tökjó hogy le kell pontozni csak azért mert en aggódnék.
Nekem nem számít kit fog szeretni, az sem zavar ha meleg lesz de szeretném ha szeretnék, ha boldog lenne valakivel. Persze ha azt mondja 20 évesen hogy boldog egyedül és nincs szüksége komoly kapcsolatra akkor elfogadnám, es nem paráznék.

Én 27 vagyok,és még nem volt senkim.
Néha úgy érzem,hogy jó lenne,valaki,de kb 1 hétnél tovább nem bírnám elviselni azt az állapotot,hogy folyton valakihez alkalmazkodnom kelljen.
Vannak ilyen emberek,akik nem bírják a kötöttségeket.
Van egy testvérem,neki volt egy 1 éves párkapcsolata,azt mondta többet nem is akar soha az életében,mert teljesen elvesztette a szabadságát,amit viszont nagyon igényel.

A volt pasim anyja azért aggódott, mert a fia 17 évesen összejött velem.
Nagyon zavarta, mert "kisfiamnak" még "élnie kellene".
Már szétmarta a kapcsolatunkat, "kisfiam" azóta is az ő szoknyája körül sündörög, anyukának nem jó senki.
Nem mindenkire értem, de van egy ilyen képlet, hogy a szülő duruzsol a gyereke mögött, hogy "Ő nem elég jó hozzád!", a gyereke meg függ tőle, elhiszi, aztán meg egyedül marad, vagy 40 körül kényszerből összeáll valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!