Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek hogy apa hogy fog reagálni?

Félek hogy apa hogy fog reagálni?

Figyelt kérdés
Az idei félévi bizimbe két hármas becsuszott a többi ötös és még mellete négy négyes . Apa normális de ma anyu elmondta neki is iszonyatosan dühös már már örjöng. Mit tehetek , mondhatok hogy ne bántson? Se lelkileg se fizikailag . rettegek. Nyolcadikos vagyok . Gondoltam arra hogy elszökjek. Apa egyépként nem szokott bántani csak iszonyatosan sokat dolgozik 14/L
2016. jan. 20. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szokott bántani, akkor miért gondolod, hogy most fog?
2016. jan. 20. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

El ne szökj! Hova mennél, és mihez kezdenél? A rendőrségnek kellene majd visszavinnie téged. Na abból lenne a balhé, nem a bizonyítványból.

Két hármas nem a világ, ha a többi jegyed jó. Ígérd meg, hogy javítani fogsz a jövőben.

2016. jan. 20. 16:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Enyire idegesnek még sosem láttam . És azért mert kiskoromban bántott viszont hogy mostmár ilyen idős vagyok már igazán csak a jegyeim érdeklik.
2016. jan. 20. 16:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Majd lenyugszik. Viszont az nem normális, hogy annyira félsz tőle, hogy akár el is szöknél. Ezt a problémát kellene megbeszélni a 2 db 3-as után.
2016. jan. 20. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

ÚRISTEN. KÉT DARAB HÁRMAS. ÚRISTEN!!!!!!

APOKALIPSZIS LESZ!!!!!!

2016. jan. 20. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
2 3astol nem lesz semmi baj
2016. jan. 20. 16:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha nem szokott bántani, akkor most sem fog.

Anyukád már elmondta neki, szóval nem lesz neki meglepetés, addigra lenyugszik, mire tényleg megkapod a bizit.

Egyébként meg minek szöknél el? Akkor nem lennének dühösek? Hát, csak akkor lennének igazán.

2016. jan. 20. 16:31
 8/13 anonim válasza:

Ne menekülj el, nem éri meg. Hideg van, nem jó az utcán fagyoskodni.

Vannak viszont kérdéseim: Mik azok a tantárgyak?

Ugyanis nem mindegy, hogy matek, töri vagy valamely érettségi tantárgy az, mert akkor tényleg jó lenne a négyes minimum.

Ha tesi/ének ---> igazából kit érdekel?

Én is voltam kettes egy lényegtelen tantárgyból, mégis fölvettek az egyetemre, volt 430 pontom.

Ülj le a szüleiddel, s beszéljétek meg. Az állandó rettegés nem jó, mert rossz hatással lesz az életedre.

2016. jan. 20. 16:58
 9/13 anonim ***** válasza:
én kettes voltam mindenből,és jól vagyok,nem dőlt össze a világ
2016. jan. 20. 17:19
 10/13 A kérdező kommentje:
A kémia és a föci de olyan gimmnáziumba megyek ha felvesznek amin a töri nyelvtan és irodalom a legfontosabb.És ezek mindegyike ötös . Csak a kémia és a föci hármas
2016. jan. 20. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!