Tényleg gáz, hogy elmondtam a szüleimnek, hogy egyszerre több barátom van?
Elmondtam, hogy nem hiszek a monogámiában, senkinek nem hazudok, soha semmit nem ígértem senkinek. Teljesen korrekt vagyok. Korrektebb egy ilyen kapcsolat, mint ahol összecsalják egymást az emberek.
Egy szülőnek ez gáz?
Házasságban nem hiszek, gyerekem ne lesz soha.
23 vagyok.
a te dolgod. ha neked és a fiúknak ez így megfelel, akkor miért ne?
bár gyanítom nem olyan igaz barátnő-barát kapcsolat ez köztetek.hiszen egy kapcsolatban az ember gyomra nehezen veszi be,hogyha a szerelme másokkal is jár+lefekszik. inkább szexkapcsolatnak nevezném, de te tudod,hogy az érzelmek mennyire erősek.
de mondom, ha nektek ez így oké, akkor én se szólnék bele szülőként .
még mindig jobb, minthogyha a barátod háta mögött kufircolnál másokkal.
te ilyen feminista nő lehetsz, legalábbis ez érződik kommentejidből.
minden esetre összeköthetnéd a kellemest a hasznossal, és nyugodtan kérhetnél anyagi juttatást a szolgáltatásaidért, szerintem egy kis plusz jól jönne a konyhára nem? :)
Haha. Én antifeminista vagyok. Gyűlölöm a feminizmust!! Nagyon nőies vagyok, és a nők társaságát nem bírom. Megváltozni nem fogok, az érdekel, hogy mi van a szüleim fejében. Mert szeretnek annyira, hogy nem mutatják ki ha rosszul is esik nekik.
Anyagi juttatások meg.. 2 férfi van az életemben, akivel közös programokat csinálunk, közös hétvégék. Ő is sokat dolgoznak, én is. De nem erről szól a kérdés. És nekem nincs szükségem plusz juttatásra. :)
Én egy másik 71-es vagyok. Nem örülnék ha a lányom ilyen lenne.
Főleg h a szüleid stabil, rendes házasságban élnek.
Egy kérdés: " 2 férfi van az életemben, akivel közös programokat csinálunk, közös hétvégék."
szóval a 2 pasi meg egy kicsi egyszerre van, vagy felváltva használjátok egymást?
"Házasságban nem hiszek, gyerekem ne lesz soha. "
Ez meg pláne elkeserítene, bár vigasztalna a tudat h még csak 23 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!