Büntetnéd, vagy ignorálnád a gyereked, akit a saját ágyadban kapsz rajta?
Tudtam, hogy jon majd valaki a szállodával - ami teljesen más tészta, mint a saját ágyam.
Nekem sosem jutott volna ez eszembe, egyik ex akarta a szuleiében, de nem tudott rávenni.
Én letolnám, és ha nem bíznék benne, zárnám a szobámat.
Jesszusom, ilyesmit büntetni?
Ha zavar, mond meg neki, hogy máskor ne ott csinálja. Ha ignorálod, akkor továbbra is ott fogja csinálni, mert nem érzi úgy, hogy ezzel baj lenne, szóval a legegyszerűbb, ha megmondod neki, ha valami nem tetszik.
Nálunk pl nem ilyen szent hely a hálószoba, egy időben csak a szüleim szobájában volt számítógép, és amikor azt használtam, a szüleim gond nélkül használták az én szobámat (nekem is franciaágyam van, szóval nekem nem kellett használni az ő ágyukat). És rohadtul nem érdekelt. Persze rájuk nyitni kellemetlen lett volna, de hát azért van csukva az az ajtó, hogy ne mászkáljon csak úgy be senki.
Az első páromnak egyszemélyes ágya volt, és végülis abban is el tudtunk lenni, de ha a szülei pl el voltak utazva, akkor ők ajánlották fel, hogy használjuk a franciaágyukat addig, ne nyomorogjunk azon a kis ágyon.
9-es vagyok.
Milyen furcsa, hogy a felettem lévő ugyanazt írta le terjedelmesebben amit én is... mégis ő felpontozva, én le.
Remélem szebb lett a napja ettől valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!