Büntetnéd, vagy ignorálnád a gyereked, akit a saját ágyadban kapsz rajta?
Biztos fura vagyok, de engem annyira nem sokkolna, mint másokat. Alkalmasabb ágy, annyi, ha rendes gyerek, kicseréli az ágyneműt s kész. Nem tökéletesen fair, hogy nem kért engedélyt, elvégre az mégis az én privát teremhez tartozik, de el tudom képzelni, hogy valahogy úgy jött ki, hogy a bimbózó együttlét közben nem hívott fel engedélyt kérni erre...
De ha máskor sem tisztelné a személyes teremet, akkor máskor zárnám az ajtómat, bár szomorú lennék, hogy a gyerekemmel szemben ezt kell tennem. Ha egyszer megesik ez, miközben tök rendes gyerek, akkor boldog volnék. Annyi rosszabbat tehetne még mindig a "normális tini" kereteken belül...
hmm... Én bevallom, nekem nem ennyire szent dolog az ágy. Én azért tolnám le, ha már ott vannak, mi a fenéért nem zárta kulcsra az ajtót, mert a rajtakapás sokkal kellemetlenebb. Nem tartozik rám a gyerekem szexuális élete egyszerűen.
Az ágy csak egy ágy. Mondjuk én már sokat költöztem utaztam életemben. lehet ezért nem szentség. Meg családon belül is, simán cserélgettük a szobát butor meg maradt ott. pl volt hogy még egy darabig fiatal felnőttek voltunk, egy félévig én használtam adott szobát, aztán tesóm, vagy anyám... most melyikünknek kellett volna számonkérni ki mit csinál adott ágyban. illetve pl ha valaki egyedül volt otthon, és jöttek hozzá, akkor nyilván egyiken aludt a párjával. De sose nyitottak rá senkire!! ugyanis nálunk szokás a kopogás, ha zárva van egy ajtó. Illetve volt kulcs is. Meg nem jelentünk meg váratlanul ellenőrizgetni egymást...
szóval én azon lepődnék meg, hogy rányitok vkire, amúgy meg, nem alszom épp ott, engem nem zavar. az ágyakat bevetjük, az ágynemű a saját nem az ágy. És mivel az ágyneműt úgyse használja senki a másikét, így nincs gond.
De büntetni... te jó ég....
Vennék neki egy kétszemélyes ágyat, de tényleg. Úgy tűnik eljött az ideje, szerintem nem ez lesz az egyetlen eset, hogy nem egyedül megy haza.
Egyébként nem büntetném, és nem ignorálnám, egyszerűen megmondanám neki, hogy az ágy az enyém, és az apjáé, mi sem megyünk át az ő szobájába hancúrozni. Ha kell valami (pl. nagyobb ágy), inkább szóljon, de nem szeretném még egyszer ilyen meglepetést. A hálószoba nálam mondjuk abszolút magánterület, nekem már az sem tetszene, ha egy idegent odavisz, szóval mindenképpen tisztáznám a játékszabályokat.
"Ha nem tetszik az ágy mérete kinyithatta volna a száját, nem az az első lépés hogy titokban más ágyába eregeti a testnedveit, mert ez undorító."
Ja, hogy te így szoktad csinálni?
Lehet, hogy velem van a baj, de én nem az ágyneműbe törlöm magam akció után :)
Nekem kinyitható kanapém van, összecsukva kicsi, kinyitva kényelmetlen, de mindig megoldottuk a párommal a dolgot ezen is, vagy a földön.
Soha nem szexeltem volna a szüleim ágyában, nem amiatt, mert ők mit szólnának, mert úgyse tudnák meg, de nekem lenne hányingerem a tudattól, hogy ez az ő személyes terük és végig ott lenne a gondolataimban a szüleim képe, amitől nem tudnék hangulatba jönni.
Megbeszélném vele, hogy ne az én ágyamban szexeljen a párjával, hanem a sajátjában, amennyiben az nem felel meg neki, vennék egy új ágyat. De bizonyára elég ciki lehet maga a tény, hogy rájuk nyitottál és még ezt meg is kell beszélni. Büntetésnek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!