Normális, hogy anya nem engedi hogy ilyenre vágassam a hajam? 13L
Nyugi, minden szulo ilyen.
En 6.os voltam mikor meguntam es megcsinalttam es lila hajjal mentem haza. Persze buntetes ket hetig stb, de nem tudott vele mit csinalni:) Azota mindig mas szinu volt, es mar o is eljon velem festetni:)
Menj vagasd le, max kapsz egy ejnye bejnyet:)
16/L
Én engedném, de félő, hogy a suliigazgatónak ofőnek, egyéb tanárnak nem tetszik. Értem, hogy semmi köze hozzá, ám kics.szhet veled.
Felőlem tüsi hajat is vágathatnál, stb., ha rosszul áll, te viseled a következményeket. :)
ha nem lenne felnyírva, szerintem semmi baj nem lenne vele. de az a felnyírás nagyon gusztustalan és nőietlen szerintem.
de magával a rövid vállig érő hajjal nincs gond. szerintem először olyanra vágasd. és várj 1-2 évet,hogy akkoris jó ötletnek tartod -e majd a belenyírást..
mert kb 1 hónap alatt 1-1,5 centit nő a haj. szóval ha felnyiratod és le akarod majd növeszteni, pár hónapig elég gázul fog kinézni.
valszeg elvinném és kopasz lenne hetekig :-DDD
ez valami borzalom ...
természetesen ha valami értelmez frizurát szeretne akkor nem gond - fél éve vágatot belőle 25-30cm mert megunta a hosszú hajat most váll felet ér neki 2-3cm - imádja és a legfontosabb h kulturáltan néz ki benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!