Anyukák, megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy átmenjen a barátjához?
Ó. Biztos nem fogtok 3 évig csókszinten maradni. Nem akarlak kiábrándítani, de ez nem így működik.
Ettől függetlenül szerintem semmi gond nincs azzal, hogy ilyen korban ELKEZDITEK felfedezni egymás testét, de csak okosan!
Én megengedném, hogy átmenj. Egyrészt nem terveztek (és nem is fogtok, mert ott lesznek a szülők) testiséget. Szülői felügyelet alatt amúgy sem nagyon történhet semmi rossz.
Kedves előző válaszolóknak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem a gyereket nem tiltani, hanem nevelni kell. Nem minden 13 éves "dobja oda magát az első fiúnak", ez durva általánosítás. Kár, hogy annyira nem bíznátok a gyereketekben.
Lényeg a lényeg, én engednélek.
Nem tudom,hogy mi zajlik most a 13 éves korosztályban.:D
17 éves srác vagyok,de fel nem tudom fogni,hogy mit tudtok csinálni... Mikor 12-13 voltam még a haverokkal annyira gyerekek voltunk,hogy az hihetetlen..A lány osztálytársak meg kb 18 éves srácokba voltak "szerelmesek".:D
De persze valószínűleg megengedném, ellene úgysem lehet mit tenni. Csak nem tudom felfogni,hogy 2 13 éves teljesen gyerek mit tud egymással kezdneni..
Úristen!
Nekem 13 eves a lanyom, de hála Istennek nem fiúzik, el is ájulnék szerintem :((((((((((((((((
" lehet, hogy én vagyok maradi, de egy 13 éves gyereknek ne legyen "pasija" vagy "nője"!"
Ha maradi lennél azt mondanád, hogy 14 éves korára legyen férjnél.
Egyébként szerintem nincs ezzel semmi probléma, hogy átmegy pár órára. Főleg felügyelet mellett.
"13 évesen max olyan barátja lehet akivel elmennek együtt moziba meg cukrászdába. de még nem mehetnének át egymáshoz."
Ennek tudod mi lesz a vége? Hogy majd otthon azt mondja, hogy elmennek moziba, vagy cukrászdába, és amikor a fiú szülei nincsenek otthon, akkor mennek majd fel hozzá.
Most komolyan, nem jobb elengedni a lányt, ha úgyis otthon vannak a fiú szülei, ergó nem történhetne semmi több mint egy moziban vagy cukrászdában? Mi a baj ezzel? Még a végén beszélgetnek? Vagy megnéznek egy filmet? Miért bűnösebb ezeket otthon csinálni, mint nyilvános helyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!