Ti mit gondoltok arról ha valaki 25 éves koráig ingyen lakik a szüleinél?
Azt gondolom, hogy ha a szülei ezért nélkülöznek, akkor fura, hogy ezt el tudja nézni 25 évesen és nem segít nekik, akkor is, ha ezzel neki később lesz saját lakása.
Ha ez nem okoz gondot a szüleinek, akkor semmi kivetnivalót nem találok ebben. Jó, hogy támogatják a szülei. Én is támogatnám a gyerekemet, ahogy tudom.
Mit kéne gondolnom?
Én inkább foglalkozok a saját életemmel.
Nincs ezzel semmi gond. Jó hogy a szülők ezzel is segítik a gyereküket. Elvégre normális szülőnek az az érdeke, hogy a gyerekének boldog élete legyen, és előre jusson.
Ráadásul inkább maradjon ott fiatalon a gyerek tovább, mint hogy 40 éves korában kerüljön haza mert a házat viszi a bank, az asszony meg a gyereket...
Van, aki simán alárak a gyereknek nagy házat és menő kocsit, mert megteheti. Én aztán nem irigykedem s én se kérnék lakbért a gyerektől, ha nálam lakna dolgozóként :D
A fentiek alapján a családnak ez így jó, neked meg semmi közöd hozzá.
Ismerek 45-50 évest is, aki a szülei nyakán lakik, pedig jól kitaníttatták, támogatták, sok mindent a segge alá raktak/raknának és semmire nem akart menni, mert olyan tehetetlen, hogy az hátborzongató.
De amúgy nem lehet ítélkezni, mindenki úgy él, ahogy akar, meg ahogy tud.Én boldog vagyok amíg otthon lakik a gyermekem, szívesen segítem, illetve támogatnám bármennyi évesen.Csak azt nem szeretném, ha ebbe belelustulna és elvesztené emiatt az önállóságát, de az enyém nem olyan, tehát ez nem fenyeget minket.Sajnos a fiatalok ma teljesen önerőből szinte egyáltalán nem boldogulnának.Ez a kormány hibája, nem a fiataloké.Az jó megoldás, ha otthon van a gyerek amíg lehet addig tanul, dolgozik, gyűjtöget magának, a szülőnek ez is besegítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!