Miért nem csináltak semmit a rendőrök?
Apám megverte anyámat, kihívtam a rendőrséget. Már egy órája volt az eset, anyám azóta vérzik. Kijöttek a rendőrök, egy darab cetlit nem jegyeztek fel, semmit. Nem tettek semmi intézkedést. Semmit.
Már sok ilyenre volt példa, és mikor kijöttek, mindig az volt, hogy addig nem léphetnek, míg vér nem folyik. Most arcon ütötte meg apám többször is, vérzett is. Mégsem csináltak semmit sem az ég világon!
Azért él vele, mert mint írtam, nincs nem tud hová menni. A ház közös, de egyik sem akar elmenni. És a tulajdonostárs beleegyezése nélkül el sem adhatja a házat, hogy legalább legyen pénze elköltözni.
Egyébként már volt látlelet, csak anyám visszavonta a feljelentést. Mindig hisz apámnak, hogy megjavul, de aztán napokig bírja, és megint balhé.
az utcánkban volt egy ilyen házaspár...a férfi utotte-verte a not. a no mégse hagyta ott!!! tudod miért?? mert nem akarta! mert társfuggo volt, mert egyedul létezni se birta volna. 30 éve házasok, 30 éve élnek igy!
az ilyen emeberek, mint az édesanyád is, nem akar változtatni a sorsán. látod..még azt se hagyja, hogy kihivd a mentot.
nincs hova menni?..ugyanmár. - nagyszulok, ismerosok, bérelni egy kis házat..pláne falun, nálunk Békés megyében falun egy ház 20-25 plusz rezsi.
"Ugyan már... nagyszülők, ismerősök, bérelni egy házat"
Mindkét szülője meghalt, a nevelőapját én személy szerint nem tudom, de érthető, hogy nem keresi, mert megerőszakolta.
Ismerősök? Falun mindenki tud mindent, nincsenek barátai, vagy aki segítene neki. És nem is lesznek, mert mindenki apám alapján ítél meg minket.
Bérelni házat? Ahhoz pénz kell, és a 22.800 ft-os segélyéből nyilván nem telik.
Apádat már rég állcsúcson kellett volna verned, aztán lefektetni aludni..
Apám megütné anyámat, biztos az lenne az első, hogy tőlem kapna egy nagyot. (Szerencsére még sosem volt rá példa)
"De azt mondják mindig, csak akkor csinálnak valamit, ha másodszor is ki kell jönniük még aznap."
Ez esetben bőszítsétek fel a fatert, és hìvjátok ki őket újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!