Miért nem csináltak semmit a rendőrök?
Apám megverte anyámat, kihívtam a rendőrséget. Már egy órája volt az eset, anyám azóta vérzik. Kijöttek a rendőrök, egy darab cetlit nem jegyeztek fel, semmit. Nem tettek semmi intézkedést. Semmit.
Már sok ilyenre volt példa, és mikor kijöttek, mindig az volt, hogy addig nem léphetnek, míg vér nem folyik. Most arcon ütötte meg apám többször is, vérzett is. Mégsem csináltak semmit sem az ég világon!
Pedig bizony a távol tartás arról szól, hogy kirakják, nem arról, hogy házon belül nem mehet a közelébe.
De kibújt a szög a zsákból, mert míg anyud nem akar ellene tenni, te nem tehetsz semmit. És most mondhatod hogy de de akar. Nem akar, ha akarna beleegyezne, hogy mentővel bementek. Szerinted hogy mutat majd. A férjem összevert, de nem jöttem azonnal, mert nem volt kedvem....
Az egész falu tudja, hogy veri, mert agresszív. Mindenkivel szemben, szóval bárkit megkérdeznének, tudná igazolni, csak senki nem akar beleavatkozni.
Hát, nekem azt mondta a rendőr, az ideiglenes távol tartási annyit tesz, hogy nem tartózkodhat vele egy helyiségben a házon belül.
Én anyám helyében elhagytam már volna, de nem kényszeríthetek egy 54 éves nőt, hogy menjen el itthonról máshová.
Köszönöm a linkelt oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!