Akik különköltöztek a szüleiktől milyen gyakran beszélnek telefonon a szülőkkel?
Minden nap.
2-3 havonta meglátogatom őket.
Szoktunk emailezni anyuval naponta, el szoktam mesélni, hogy mi van velünk. apuval kb 3 naponta beszélünk telefonon (ingyen beszélünk), együtt élnek a szüleim, de valahogy így alakult ki.
28N, egyetem eleje óta, azaz majdnem 10 éve külön élek.:)
Anyámmal változó. Van hogy 1-2 hétig elvagyok és nem hívom, van hogy naponta beszélünk ha épp hazafelé megyek boltból, munkából stb. Apámmal nem szoktam beszélni.
Mostanában öcsémmel is beszélünk van hogy heti többször felhív vagy én hőt.
Látogatni évente pár alkalommal szoktam, sok is az utazás, meg apám alkoholista, és nincs idegem a hülyeségeit hallgatni.
Gondolom, ez család és kapcsolat függő!
Ha csak nyűg a dolog, akkor nyilván igyekszik minél ritkábban, ha jó a viszony, akkor mindég, ha elmondani vagy kérdezni való van!
Facebookon szinte minden nap váltunk pár szót, de csak a lényeges dolgokat beszéljük meg, és havonta 1-2x találkozunk.
Ami számomra érthetetlen, az az, hogy a párom naponta 30-45 perceket telefonál az anyjával, és kb 15 percet az apjával. Gyakorlatilag minden este egy órán keresztül nem lehet hozzászólni, mert ő épp a szüleivel beszél. Ami azért is furcsa, mert elmondása szerint nincs elég jó kapcsolata velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!