Barátnőmet tiltják tőlem a szülei. Van megoldás?
Figyelt kérdés
Lassan két éve vagyok együtt barátnőmmel kisebb-nagyobb megszakításokkal. Barátnőmet anyukája szó szerint kitagadta, amikor megtudta, hogy újra együtt vagyunk. Apukája szintén nem támogatja az új összejövetelt. Szerintük én csak fájdalmat okozok a neki. Amióta ez a helyzet fent áll azóta találkozni se tudunk barátnőmmel és ez így nagyon nem jó, viszont nagyon szeretjük egymást. Barátnőm viszont nem mer szembeszállni szüleivel, mert fél, hogy kirakják otthonról. Én nem vagyok ez a gyakori kérdéseket használó típus viszont most tényleg ez az utolsó reményünk, szóval a kárörvendő parasztok kíméljenek! Akinek viszont van valami értelmes ötlete az légyszi segítsen!2016. jan. 3. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!