Nem gondol bele abba egy atlagos szulő a 120 ezresfizujaval hogy hogy ad meg majd mindent a gyerekének? Meg mikor testvert vállal? Ha nem lenne tesom knnyebb lenne
"Csupa keverék"
Ugye tudod, hogy A GÉNEK.KEVEREDÉSE adja a jó genetikát? Egyébként te se vagy ámszínmagyar, menj fel 5 generációt a családfádban... meg fogsz llepődni.
Szánalmas vagy, Kérdező.
Ha neked ipad kell meg okostelefon, akkor leszel kedves tenni érte, hogy legyen olyanod.
Ha még nem dolgozhatsz, összegyűjtöd a zsebpénzedet.
Ha már diák munkázhatsz, mert elég idős vagy hozzá, akkor lehet elfáradni dolgozni és összespórolni a keresetedből.
Az, hogy a szüleidet szidod, mert szerinted nem adnak neked eleget, az több, mint felháborító.
Ahelyett, hogy megköszönnéd, hogy egyáltalán kaptál valamit....
Semmit nem tudsz te még az életről, ha ez a legnagyobb problémád.
A kérdésedre a választ nem tudom, őszintén szólva én sem értem ezt. Nem tudom h a többiek olvasták-e amit írtál, de ha nálatok egyfolytába a pénz miatt megy a veszekedés, akkor az nem lehet valami boldog, szerető család... Szerintem ez egy tipikus városi legenda h aki szegény, az boldog és elégedett.
Off: ruhát olcsón turkálóból is tudsz venni. Fillérekért lehet onnan öltözködni. Amúgy meg ne foglalkozz vele h a többiek milyen cuccokat kapnak. Inkább ez motiváljon arra h tanulj, szerezz egy jó szakmát/diplomát és te is fogsz tudni venni ilyeneket.
Hát pedig hidd el hogy a legnagyobb ajándék, amit egy szülő "adhat", az a testvér...ha majd uk nem lesznek, akkor sem maradtok egyedül, ott lesztek egymásnak ( és ezt úgy mondom, hogy nekem 6 ( hat) testvérem van, néha rém idegesítőek, és vannak konfliktusok... Egynémely egyke gyerekek kibírhatatlanok és borzalmas neveletlenek
....gondolj bele hogy te milyen kibírhatatlan lennél testvér nélkül, viszont elkényeztetve, ha már ilyen önző és hisztis vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!