Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gondol bele abba egy...

Nem gondol bele abba egy atlagos szulő a 120 ezresfizujaval hogy hogy ad meg majd mindent a gyerekének? Meg mikor testvert vállal? Ha nem lenne tesom knnyebb lenne

Figyelt kérdés
Xar nézni hogy masok ipadet kapnak karir meg van okostelojuk én meg hasznalt ruhat kapok karira...
2016. jan. 2. 20:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
35%

El nem tudom képzelni,hogy mondhatsz ilyet a szüleidről.. Neked tényleg az ajándék számít karácsonykor is? Tudod mi vagy? Önző.

Én pl karácsonyra zoknikat kaptam,tusfürdőket. De tudod mit? Örülök neki. Örülök neki,hisz szívből jöttek. És százszor vagyok inkább ilyen szülők gyereke,mint egy olyané,akiknek lehozzák a csillagokat is,de nem foglalkoznak az év másik 300 napjában a gyerekkel.

Rendkívül rossz színben tüntetted fel magadat most.

2016. jan. 2. 21:22
 22/48 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy mit van mindenki oda ezekért az apple dolgokért? Hót selejtes az összes, összevissza törik stb, és tök drága, ahhoz képest amiylen balfszul van az egész megtervezve és legyártva!

A kínai cuccok sokkal jobbak, főleg az okostelók, csomó már vízálló is, és még számtalan extra, de elég ha az ember körbenéz a "ruggedized" kategóriákban.

Megölhetetlen cuccok vannak, és kajak úgy néznek ki mintha valami C.I.A.-s cucc lenne.

Vagy ott vannak pl a GETAC laptopok, tabletek!

Ájfón meg apple...

Haggyadmáá...

2016. jan. 2. 21:23
 23/48 anonim ***** válasza:
64%

Szal nemtom, én egy rakjap ájfónt adnék egy ilyenért..

[link]

2016. jan. 2. 21:26
 24/48 anonim ***** válasza:
89%
Ha csak azok vállalnának gyereket akiknek jó fizetésük van ( 250e + ) akkor pár évtizeden belül kihalna Magyarország.
2016. jan. 2. 21:29
 25/48 anonim ***** válasza:
89%

Elofordulhat az is, hogy amikor gyereket vallaltak, meg megfelelo anyagi korulmenyekkel rendelkeztek, csak idokozben megszunt a munkahely vagy varatlan kiadas jott be, vagy akarmi, ami vitte a penzt.

Az wn szuleim is jol eltek mikor en megszulettem, sot, az elso negy ev teljeswn oke volt, aztan 12 eves koromig volt, hogy ket zsemlere telt naponta meg egy kis felvagottra fejenkent. Olyan hazban laktunk, hogy ha meglatnad, sirnal. Egyetlen szobaban, harman. Nem hisztiztem draga ajandekokert (bar akkor meg nem is volt ilyen hogy iphone meg tarsai) hanem orultem a csokinak is es tudtam, hogy a 4000 forintos tarsasjatek megvetele is komoly sporolast jelentett nekik, es nagyon boldogan jatszottam vele, nem pedig sirankoztam, mert az osztalytarsam azz kapta karacsonyra, hogy Egyiptomba mentek nyaralni.

Aztan sikerult osszeszedniuk magukat es 18 eves koromig nagyon jol eltunk.

Most, hogy mar dolgozom, kulon elek, igyekszem oket meglepni valami aprosaggal, tamogatni oket (bar penzt sosem fogadnak el), mert tudom, mennyi lemondast hoztak meg azert hogy nekem oromet okozzanak, meg ha ez egy tabla csokit is jelentett csak akar.

Tudom, hogy szamodra most ez veresen komoly problema, de 5 ev mulva mar csak neverni fogsz rajta. Remelhetoleg. :)

2016. jan. 2. 21:29
 26/48 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi, velem sem a tesóm a legjobb, ami történt, de azért olyat sem mondanék, hogy jobb lenne helyette okosteló meg ipad.
2016. jan. 2. 21:30
 27/48 anonim ***** válasza:
52%
nem mindenki gondol bele
2016. jan. 2. 21:32
 28/48 anonim ***** válasza:
21%

# 25/27 ma 21:29

20 éve nincs már olyan biológiai értelemben hogy Magyarország, (meg előtte se nagyon volt) amióta nyitott határok vannak mindneki azzal csinál gyereket akivel akar.

Csupa keverék meg cigány ember van, észre lehet venni embereken a sváb, amerikai, román, vagy arab vonásokat, főleg a mostani fiatalabb generáción.

2016. jan. 2. 21:33
 29/48 anonim ***** válasza:
56%
ilyenkor mindig úgy érzem, nekem nem kell majd gyerek, ha ilyen követelőző rinyagép lesz...
2016. jan. 2. 21:36
 30/48 anonim ***** válasza:
56%

okos telo nélkül is van élet

sőt azokból életképesebb emberek lesznek akik nem facebokk függöként nönek fel

2016. jan. 2. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!