Szülők! Mit tennétek, ha a 24 éves fiatok egy 34 éves, házas nővel folytatna viszonyt, ráadásuk a fiatok még szerelmes is lenne, és semmi mással nem foglalkozna?
7: A te hozzászólásod volt a fröcsögés, nem az enyém.
Én már válaszoltam a kérdésre előtte.
9.: Nem tudhatod, ez csak feltételezés.
10.: Tudok rá ellenpéldát pont az én családomból.
Anyukám megkereste a kedvesem anyukáját, hogy a fia becsapott engem, és nem is tisztázza a fia a kapcsolati rendszert.
8as vagyok,te jó ég de félreértette az utánam élévő amit írtam...
úgy értettem, ha fősuli v vhol tanul azt nem hagynám h azt ellébecolja.
és nem a házastárssal beszélgetnék el, hanem a fiammal arról, h a nő házas, és az mivel járhat...de ezt is finoman.
nekem nem lenne szimpi, hogy házas nővel kezd, mert lehet ugyan, hogy nyitott házasságban élnek, de ez elég ritka, szóval valszeg nem erről van szó.
a "semmi mással nem foglalkozna" is aggaszt, ha a nő szereti, akkor rá kéne vennie, hogy ne hanyagolja a tanulást vagy munkát, mert azt megszívja.
15: Idővel megtanulja az ember, hogy ne önfeladó, önpusztító módon szeressen. Saját magadat is kell tudni ugyanannyira szeretni, mint a másikat, a saját érdekeidet is szem előtt kell tartani ugyanannyira, mint a másikét.
A függőség, az érzelmi és egészségi kiszolgáltatottság vállalása, az önfeladás nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!