Létezik olyan nő, akinek a szülés után sem alakult ki az anyai ösztöne?
ma 01:24
Ekkora hülyeséget amit írtál!!! Azért ez elég sértő azokra nézve akik anya nélkül nőttek fel.
Anya nélkül nőttem fel mégsem lettem vadember vagy Maugli.
Vannak gyerekeim akikkel nagyon jó a kapcsolatom, imádom őket.
képzeld hülye négyes a párom is kb anya nélkül nőtt fel, mert az ő anyja is egy ilyen, mint a kérdésben szereplő "nő" Mégis egy kiváló anya és nagyo szereti a gyerekeinket.
Sajnos személyesen kettőt is ismerek az említett lényekből. Egyik az anyós. A másik egy velem egykorú nőnemű akárki. Neki kellett a gyerek, emrt ezt ő így tervezte. De soha nem szerette a kicsit, folyton rosszul bánt vele. Mostanra az van, hogy a kicsit az apja és a nagyanyja nevelik közös felügyelettel a "nő" meg elhúzott külföldre.
" szülés után sem "
Akiben a szülés előtt sincs anyai ösztön,tehát nem akar gyereket,arra nem kell rábeszélni,hogy szüljön.
Van olyan is,aki vágyik gyerekre,de a szülés után idegen neki a helyzet,ezt szülés utáni depressziónak nevezik,ami teljesen más helyzet az előző esetnél.
Az meg megint más,ha valaki felnőttként nem tudja szeretni a gyerekét,vagy az anya szerepet,mert időközben rájön,hogy nem neki találták ezt ki.
Szerintem nagyon sok ilyen van. Ha valaki régóta olvasgatja itt a kérdéseket, nagyon sok olyan történetbe botlik, ahol azt mondja, ennek a nőnek nem kellett volna gyerek.
A való életből is tudok ilyen példát mondani, az illető ráadásul 4 gyereket is szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!