Miért van baja anyámnak minden pasimmal látatlanban? Más szülei is ilyenek?
Most van a 3. kapcsolatom, de amikor mondtam anyumnak, mindig volt valami baja, és nem látszott rajta az öröm hogy boldog vagyok... Ha idősebb volt, az volt a baj, ha fiatalabb, akkor az (azt hiszi valami nagy jelentése van annak hogy fiatalabb), ha osztálytársam, az a baj... Szóval mindegyikre beszólt valamit. A mostanit még nem ismeri (friss kapcsolat), az előzőeket végül megkedvelte, de akkor is rosszul esik, hogy nem azt mondja, hogy de jó, végre megint boldog vagyok, hanem hogy jaj jaj ez a bajom az a bajom...
És nem szívesen mondom meg neki az elején, hogy hova megyek, amikor vele talizok...
Mással is van ilyen?
Nem hiszem, hogy nagyon aggódna és ez lenne az oka... 3. kapcsolat és 20 éves vagyok.
"nekem 16 evesen minden heten mas pasim volt és??"
na es meselj, hogy van a gyereked? az exed fizeti utana a gyerektartast?
Most mi bajod van???
3 pasi olyan sok???
Ideírt egy lány akinek sok pasija volt, azt hiszitek én írtam és ezért van ekkora félreértés???
Miért kell nyomoréknak lenni? Vagy szar az életed és ezért itt bántasz valakit olyanért amit nem követett el??
off: 11, csak, hogy sokkoljalak nekem még 25 évesen is minden honapban más volt...sot 3-4 egyszerre. a létszám szerintem 100 koruli.
végul 30 évesen férjhez mentem és van két gyerekem azota. 15 éve élunk egyutt, házasságban, boldogan.
Egyébként én azt sem értem, hogy az miért ribi, akinek évente új pasija van...
Lehet, hogy a pasi szakított... Akkor most a csajnak várnia kell két évet, hogy összejöjjön mással, különben egy ribi??
Nem tudom elképzelni, hogy egy lány azért szakítana a pasijával, mert új év van, új pasi kell...
Hűha. Én nem tudom, mi van itt ma, sokan írnak részegen, vagy mi?
Van egy kérdés, a tied után az ötödik a szulo-gyermek topicban, nézd meg :), sőt, szerintem beszéljetek. Buek
Atyaég... a sok +20 feletti szűz férfi kiéli a kisebbségi komplexusát...
Csak nevetni tudtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!