Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák! Nektek mikor alakult...

Anyák! Nektek mikor alakult ki az anyai kapcsolat a babátokkal? Kezdek aggódni.

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok, az első gyerekünket várjuk a férjemmel. Az a problémám, hogy nem érzem még azt a kötődést amiről mindenki beszél.

Persze a világért sem ártanék a babának, meg nagyon várom, csak olyan fura a helyzet.

Egyszerűen nem érzem még azt, hogy anya leszek, valahogy ez nem tudatosult még bennem.

Fog ez változni?

2015. dec. 31. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem éreztem iránta amíg meg nem született. Sőt a kórházban sem, csak egy jót akartam pihenni a szülés után. Állandóan leadtam a csecsemős nővéreknek, hogy tudjak pihenni. Azután eltelt néhány hét és csak sírt és sírt, a szoptatás sem ment, abba is hagytam. Kb. két hónapos volt amikor már jobban kötődtem. Ez az érzés az egekig emelkedett azóta, olyan mélységes szeretetté vált amit azelőtt el sem tudtam képzelni. Terhesen ugyanúgy féltem mint most Te, hogy el fogok utasítani és nem fogom szeretni, teljesen alaptalan volt :-)
2015. dec. 31. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, ahogy érzel, ne aggódj.

Fog változni, igen. Miután megszületik a baba, de akkor sem kell rögtön semmi egetrengető érzést várni. A mindennapok során, ahogy megismeritek egymást, elkezd majd rád mosolyogni, egyre jobban fogsz hozzá kötődni.

2016. jan. 1. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!